Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sitede bulunan host dosyasını yukledım şuan youtube giriyor ancak hesabımı acmak ıcın sign in tıkladıgımda hata veriyor ve sayfa bulunamadı diyor yardımcı olurmusunuz arkadaslar
C:\Windows\System32\drivers\etc
yukarıdakı dızıni uygula herhangı bir dosyanda
"hosts" isimli doya çıkacak, o dosyanın içindekileri temizle ve sadece aşağıda belirttiğim kendi denediim sorunsuz verileri uygula..
199.59.148.12 t.co www.t.co
199.59.150.7 twitter.com
199.59.150.7 www.twitter.com
199.59.148.11 about.twitter.com
173.194.112.71 youtube.com
173.194.112.68 YouTube
173.194.112.78 accounts.youtube.com
173.194.70.116 upload.youtube.com
eğer uygulayamadı isen, ben kullanıma hazır çalışan hosts eklıyorum
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam (ekranda DOWNLOAD yasan yere tıkla yanlış veriyi indirme...
bu dediğimde hazor hots var, onu kes yap , doya konumunu aç "C:\Windows\System32\drivers\etc " , içine yapıştır ve değiştir de... okadar
O şekilde yaptım gene girmiyordu hocam bende dns değiştirmekte buldum çözümü şuan dns ile giriyor dns değiştirdim o hosts dosyasını degıstırıdm ama sorun devam etti
O şekilde yaptım gene girmiyordu hocam bende dns değiştirmekte buldum çözümü şuan dns ile giriyor dns değiştirdim o hosts dosyasını degıstırıdm ama sorun devam etti
Dns ile yüklenebiliyor sorun yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.