An itibariyle 502 Server Hatası Alan Var mı?

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bu işlev kullanılmıyor hatası mevcut. my videos tan videonun solunda ki kutucuklara işaret konulmuyor

Hayır o değil de...Bu işlev şu an kullanılamıyor hatası verdiğinde Üst Üste KIRMIZI televizyonlar çıkmıyor mu...Sanki Kanal Kapanmış gibi...3-5 saniyeliğine Kalbim atmıyor sanki algılayana kadar :D

video yükleme sayfasında böle uyarı veriyor

Şu anda salt okunur moddayız. Yüklemeniz devam edecektir, ancak salt okunur mod sona erdirilmeden yayınlanmayacak veya düzenlenemeyecektir.
Gelecekteki yükleme işlemleriniz için varsayılan değerleri ayarlayabileceğinizi biliyor muydunuz?

Bu işlev şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Kalpten gidiyordum. Ne zaman düzelir beyler

Bu işlev şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

Kalpten gidiyordum. Ne zaman düzelir beyler

Şu an Kesin Cevap Verebilme İşlevi Kullanılamıyor :D

Youtube ve Google amcaoğulları bilirler onlar ne derse o artık....

Yeni mailler aldım yt hesabı açmaya çalışıyorum hata veriyor 1,2,3 derken dedim herhalde hesapların hepsi sorunlu tam adama çıkışıcam konuyu gördüm rahatladım. :)

bende tırstım ilk ama sayfa yenileyince geliyor
Dün bol bol gidip geldi hocam ama bu öyle değil. Gitti ve gelmiyor. 1 videoda var 1 videoda yok.
şimdi de 502 server hatası gitti 500 Internal Server Error geldi...Allah sonumuzu hayretsin...:D

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

Noluyor arkadaş anlamadım...İyice tozuttu youtube...An itibariyle 1 dakikalığına dolar işareti kayboldu...Sonra yeniden geldi...Kalp krizi geçirtecek bana :D

Dün bol bol gidip geldi ama şimdi yaklaşık 2,5 saattir dolar işareti yok çıldırmak üzereyim. Bayaa bir kazanç kaybım var.

aynen video düzenliyicisine gidemiyorum bende kanal geçişlerindede alıyorum iyice kabak tadı vermeye başladı bu iş

salt okunur moddayız diye bir uyarı gördüm ben de. yüklemeyi yaptım, video yöneticisinde çıkmıyor sonradan düzeleceği yazıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri