Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki format atınca düzelir mi sizin için dosyalar önemliymiş geçmiş olsun
Deep Freeze
Kullanın virüs girince reset atın hiçbirşey olmamış gibi hayatınıza devam edin![]()
net bilgim yok ama bu virüse deep freeze bile bir şey yapamayabilir
deep freeze iyidir bikerisinde kendim isteyerek birkaçtane vürüs indirip test etmişliğim var reset atınca her şey yoluna giriyor tabi artık kullanmıyorum bazen bilgisayarda deep freeze kurulu oldugunu unutuyorum masaüstüne dosya indiriyorum reset attıktan sonra o dosyada kayboluyor)
o virüsler gibi değil bu hocam, fidye virüsü tüm klasörleri geri dönülemez olmak üzere şifreliyor ve %99.9 çözümü yok. Deep Freeze iyidir, uzun yıllardır kullandım ama bu virüsü kaparsa eğer çözüm sunacağına inanmıyorum.
Şifreleyen virüs sahibi arkadaş not bırakmış 7.500 bin TL (960 dolar) istiyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.