tekrar ekleyince o kanallar tekrar ekleniyor yani bir işe yaramıyor
kanalı sılceksın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tekrar ekleyince o kanallar tekrar ekleniyor yani bir işe yaramıyor
Bu sorun bir çok kişide var ve silinmiyor diye biliyorum.Eğer bu kanalın para kazanması giderse adsense hesabın çöp olucak.
kanalı sılceksın
hocam devre dışı kalan google hesabına ait youtube kanalı silinmiyor.
adsensedende müdahale edemiyoruz sorun bu zaten.
spamdan kapatılanı bilmemde teliften kapatılıp devre dışı kalan hesap etkiliyor
bence bu durumdaki bir kanal silinmiyor evet,ama bir süre sonra içindeki videolar youtube tarafından otomatik olarak siliniyor diye hatırlıyorum,daha öncede bir arkadaşın başına gelmişti(kim olduğunu hatırlamıyorum)ve bir süre sonra videoları silinmişti,süre hakkında bir bilgim yok ama..
hocam devre dışı kalan google hesabına ait youtube kanalı silinmiyor.
adsensedende müdahale edemiyoruz sorun bu zaten.
Keşke Bu Süre 1-24 Saat Arası OlsaydıOlabilirmi ?
LÜTFEN ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞALIM HEPİMİZ BU DURUMDAN MUZDARİBİZ....
Arkadaşlar An İtibariyle Kanallarım Devre Dışı Kaldı Aralarında 300 Aboneli Kanalım Vardı.
Ben Bu Kanalı Nasıl Silebilirim.
Kanalı Adsenseden Ayırmam Lazım içinde 4 video var her an para kazanmam gidebilir.. lütfen yardımcı olun....
![]()
ya çok saçma fikirler veriyorsunuz yok telif attır yok silemezsin filan kardeşim bana özelden ulaş sana çözümünü anlatayım olmadı team wieverden hallederim.. problem yok...
gelen mail buxxxx hesabınızdaki etkinliğin YouTube'un Hizmet Şartları'nı (http://www.youtube.com/t/terms) ihlal ediyor olabileceği konusuna dikkatimiz çekildi. İncelememizden sonra, hesabınızın Hizmet Şartlarımıza uymadığını belirledik ve buna göre hesabınızı feshettik Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=tr-TR adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
demekki silinebiliyormuşBu ileti, Google Hesabının (xxxxx) silindiğini onaylamak için gönderilmiştir.
Hesabınızı siz silmediyseniz, erişimi tekrar kazanmak için hemen şu bağlantıyı tıklayın:
Hesabı kurtar
Google Hesapları silindikten sonra yalnızca kısa bir süre içinde geri alınabilir.
Saygılarımızla,
Google Hesapları ekibi
konu nerden nereye gitmiş. para kazanma gidince adsense neden çöp oluyor orayı hiç anlamadım. başıma gelen mevzu
gelen mail bu
demekki silinebiliyormuş
Hocam farkındayım zaten. Dikkat ettiyseniz gelen mailleri koydum yani aynı durumu yaşamışız.PAra Kazanma Gitmedi Google Hesabı Devre Dışı Kaldı
maile nasıl girdiniz.bizim maile girilmiyorki.hesap tamamen devre dışı kaldı.Hocam farkındayım zaten. Dikkat ettiyseniz gelen mailleri koydum yani aynı durumu yaşamışız.
maile nasıl girdiniz.bizim maile girilmiyorki.hesap tamamen devre dışı kaldı.
gmaille açmamıştım hesabımı farklı mail adresi kullandım
ya çok saçma fikirler veriyorsunuz yok telif attır yok silemezsin filan kardeşim bana özelden ulaş sana çözümünü anlatayım olmadı team wieverden hallederim.. problem yok...
hocam bişey sormak istiyorum. Benim kanallarımın hepsi para kazanması kapandı. tekrar açtım sonra tekrar kapandı. şuan adsense çöp mü oldu ve çöp derken ne demek istiyosunuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.