An itibariyle... Devre Dışı

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Problemi nasıl çözüceğini söylede herkes yararlansın madem biliyosun.Bu sorundan müzdarip bir çok kişi mevcut. :)

Sorunlu kanalı silmeden para kazanmasını açarsanız tekrardan kapanır.Sorunlu kanalı silerek açın.Hesabın devredışı kalıp para kazanması kapanırsa adsense hesabına bağlı ise silemediğinden dolayı sürekli para kazanması kapanır.Bu durumda da o adsense hesabını kullanamıyoruz.Çöp adsense'ten kasıt bu.

Yanlış biliyorsun yukarda yazdıgım gıbı adsense hesabına baska bir maili yönetici olarak atayacaksın adsensede ki eski maili ve kanalı sıleceksın bukadar yok silinmez adsense gider felan yanlıs bılgılerdır 3 ay once bu sekılde yaptım hıcbır sorun cıkmadı

Yanlış biliyorsun yukarda yazdıgım gıbı adsense hesabına baska bir maili yönetici olarak atayacaksın adsensede ki eski maili ve kanalı sıleceksın bukadar yok silinmez adsense gider felan yanlıs bılgılerdır 3 ay once bu sekılde yaptım hıcbır sorun cıkmadı

İşte sorun orda anlamıyorsunuz sanırım kanal silinmiyor adsense'e hala bağlı kalıyor. :)

yani bu söylediğiniz gibi yapınca noluyor kanal bağlantıları kesiliyormu? sorunlu kanalı silmeye gerek kalmıyormu?

adsense mail adresini değiştirebilrsin en saglıklısı bu ondan sonrada kanalı hatta maılı bıle sılersın

yani adsense mail adresini siler ve youtube.com bağlantısını kapatırsam tüm bağlı kanallar iptal mi olur?

sonra sıfırdan yeni kanallar bağlamaya başlayabiliriz?

doğru mu anladım ?

yani adsense mail adresini siler ve youtube.com bağlantısını kapatırsam tüm bağlı kanallar iptal mi olur?

sonra sıfırdan yeni kanallar bağlamaya başlayabiliriz?

doğru mu anladım ?

Aynen oyle hocam ayarlar kısmından youtube etkin ibaresi vardır onu devre dışı yapıp yönetilen sitelerden youtube kaldırıp mail adres değişikliği yapıp adsense eski mail adresini tamamen silmek en temiz ve aklıma gelen tek çözüm

Aynen oyle hocam ayarlar kısmından youtube etkin ibaresi vardır onu devre dışı yapıp yönetilen sitelerden youtube kaldırıp mail adres değişikliği yapıp adsense eski mail adresini tamamen silmek en temiz ve aklıma gelen tek çözüm

Hacı Sıkıntı cıkmasın sonra...

Siz Denedinizmi Bu Olayı Hocam.. İşe Yarıyormu ?

hemen uyguluyorum. çözüm olursa müthiş bir iş çıkartmış oluyorsun

arkadaş 3 ay önce yapmış ve sorun yokmuş. bende deniyorum pazar gününe belli olur sonuç.

3 gündemi belli oluyor. neden pazar günü
[MENTION=4097]qwerty06[/MENTION]

hocam aşamaları 1-2-3-4 gibi sıralarmısınız size zahmet :)
bende denicem nolursa olsun. gitti kanal zaten

3 gündemi belli oluyor. neden pazar günü

[MENTION=4097]qwerty06[/MENTION]

hocam aşamaları 1-2-3-4 gibi sıralarmısınız size zahmet :)
bende denicem nolursa olsun. gitti kanal zaten

normalde 24 saat sonra para kazanmalar gider. eğer 3 gün gitmezse kesin çözüm olmuş demektir. ondan dolayı dedim

normalde 24 saat sonra para kazanmalar gider. eğer 3 gün gitmezse kesin çözüm olmuş demektir. ondan dolayı dedim

anladım sağol.. inş. olur ne dyim :)
[MENTION=4638]Kafterr[/MENTION] bi çözüm bul her an adsense gidebilir yardım et skype gel lütfen...

1)Adsense hesap ayarlarından youtube etkin kısmını devredısı bırak
2)Yönetilen siteler kısmından youtube.com'u sil
3)Adsenseye sıfır bir mail hesabı atayın ve yönetici yapın
4)Adesnsenin profil bilgileri kısımlarında ayarlarında eski mail adresi yazar her yeri kontrol edip eski mailin yerine yeni mailinizi yazın
Not: Eski mail adresi hemen silinmeye bilir veya 24 saat içinde silinir hersey hazır olunca eski maili kökten silin modeme reset at kanalları ekle

1)Adsense hesap ayarlarından youtube etkin kısmını devredısı bırak
2)Yönetilen siteler kısmından youtube.com'u sil
3)Adsenseye sıfır bir mail hesabı atayın ve yönetici yapın
4)Adesnsenin profil bilgileri kısımlarında ayarlarında eski mail adresi yazar her yeri kontrol edip eski mailin yerine yeni mailinizi yazın
Not: Eski mail adresi hemen silinmeye bilir veya 24 saat içinde silinir hersey hazır olunca eski maili kökten silin modeme reset at kanalları ekle

Hocam Ben Bi Mail Açtım Yönetici Yaptım. Ama Eski Maili Silemiyorum Yöneticilikten.

Ayrıyeten Yeni Maile Eski Mailin Bilgilerinimi Yazıyoruz. Ad Soyad Felan. Bide Yeni Mailde Bi Sorun Çıkmazmı Böyle

+ Modeme Reset Atmayı beceremem Korkarım Doğrusu
Modeme Reset Atmasak Olmazmı

Hocam Ben Bi Mail Açtım Yönetici Yaptım. Ama Eski Maili Silemiyorum Yöneticilikten.

Ayrıyeten Yeni Maile Eski Mailin Bilgilerinimi Yazıyoruz. Ad Soyad Felan. Bide Yeni Mailde Bi Sorun Çıkmazmı Böyle

+ Modeme Reset Atmayı beceremem Korkarım Doğrusu
Modeme Reset Atmasak Olmazmı

Maili tamamen sil Google profili felan o bi süre sonra silinir.ad soyad kısımlarına dokunma sadece eski mail adresi yazan yerlere yeni maili yazın tamam reset atma hocam olacagı varsa resetsizde olur :) sorun çıkmaz ben değiştirdim

Maili tamamen sil Google profili felan o bi süre sonra silinir.ad soyad kısımlarına dokunma sadece eski mail adresi yazan yerlere yeni maili yazın tamam reset atma hocam olacagı varsa resetsizde olur :) sorun çıkmaz ben değiştirdim

banka hesabı falan aynen kalsın mı hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri