An itibariyle... Devre Dışı

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
olmadı hocam. yine kapanıyor adsense bağlı tüm youtube kanalları.

olmadı adsense mail adresi değiştirme olayı

evet pub-id değişmiyor ve işe yaramadı.

nasıl olmadı hocam ben değiştirmiştim yönetici olarak atandıkdan sonra dıger eskı adsense maılını tamamen sıleceksın ozmn adsenseden kalkar

benim 2. adsense de banlandı. ilk adsensem 3 güne kapanıyordu. yeni adsensede 2 hafta herşey sakindi. tamam bu sefer oldu dedim. zaten çok temiz çalışıyordum.
bırak dünya genelini doğru düzgün 3. taraf eşleşmesi bile yoktu. 2 hafta bizi çalıştırıp yol verdi youtube emmim. keşke eskisi gibi 3 günde banlansaydım. en azından boşa çalışmaz. umutlanmazdım. o kadar deneme çaba boşa gitti.

özetle. birinizde tutan taktik diğerinizde tutmayabilir. veya başarılı oldu dediğiniz yöntem 1 haftaya patlayabilir. mantık filan aramayın.

benim 2. adsense de banlandı. ilk adsensem 3 güne kapanıyordu. yeni adsensede 2 hafta herşey sakindi. tamam bu sefer oldu dedim. zaten çok temiz çalışıyordum.
bırak dünya genelini doğru düzgün 3. taraf eşleşmesi bile yoktu. 2 hafta bizi çalıştırıp yol verdi youtube emmim. keşke eskisi gibi 3 günde banlansaydım. en azından boşa çalışmaz. umutlanmazdım. o kadar deneme çaba boşa gitti.

özetle. birinizde tutan taktik diğerinizde tutmayabilir. veya başarılı oldu dediğiniz yöntem 1 haftaya patlayabilir. mantık filan aramayın.

Aynen heran Herşey Olabilir....

nasıl olmadı hocam ben değiştirmiştim yönetici olarak atandıkdan sonra dıger eskı adsense maılını tamamen sıleceksın ozmn adsenseden kalkar

hocam aynı adımları yaptım ama sonuç yok. eski kanal duruyor malesef adsense çöp hala

hocam aynı adımları yaptım ama sonuç yok. eski kanal duruyor malesef adsense çöp hala

http://www.ytpara.com/serk-nyt-konu...kazanmasi-devre-disi-kalan-kanali-silmek.html

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Hoca anlatmış burda hem kanal silmeyi hem adsense mail değiştirmeyi bunları yaptıkdan sonra kanal felan kalmıyor ortada hala kanal duruyor dıyorsun.Hocam elin titremesin yonetici olarak ekle baska bir maili sil eski adsense maili ve kanalı kökten :)

http://www.ytpara.com/serk-nyt-konu...kazanmasi-devre-disi-kalan-kanali-silmek.html

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Hoca anlatmış burda hem kanal silmeyi hem adsense mail değiştirmeyi bunları yaptıkdan sonra kanal felan kalmıyor ortada hala kanal duruyor dıyorsun.Hocam elin titremesin yonetici olarak ekle baska bir maili sil eski adsense maili ve kanalı kökten :)

hocam eski adsense mailinide kökten sildim. ama youtube kanalını silemem çünkü ona giriş yapamıyorum. zaten onu adsense hesabından koparmak için bu işlemleri yapıyoruz değil mi?

sahte telif atarak kapatamıyormusunuz,musleranın dediği gibi?

hocam 10dan fazla kanalım var giriş yapmayı denediğimde hesabınız devre dışı uyarısı veriyor. her biri tertemiz kanal. hepsini kapattırmak çok çok zor

hocam adsense hesabını kullanmak için mail adresi değiştirmene gerek yok. sorunlu kanalı sildiğinde herşey düzeliyor zaten. boşuna eski maili sildik ve ümitlendik

Bİliyorum mimlendiyse veya adsense mailinde ki kanalın para kazanması acıksa oda kapatılmıstır dıye rıske atmamak gerektıgını dusunuyorum.İlginçmiş hocam senin durum silemediğim kanalla hiç karşılaşmadım

hocam 12 sayfadır silemediğimiz kanallar için konuşuyoruz :)

gmaile giremiyoruz ki birşeyler yapalım

kanal hala sorun yokmuş gibi çalışıyor entresan :S

Arkadaşlar benim bu sabah baktım ki adsenseme bağlı bütün kanallar kapanmış nasıl bir yol izlemem lazım

---------- Mesaj saat 16:00:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:54 civarında gönderildi. ----------

adsensede ayarlar kısmına gelip siteler sekmesinden youtube.com ' u devre dısı bırakıp tekrar eklersen de iyi olur

Hocam daha önce eklediğimiz tüm kanallar kopuyor mu adsenseden

Arkadaşlar benim bu sabah baktım ki adsenseme bağlı bütün kanallar kapanmış nasıl bir yol izlemem lazım

---------- Mesaj saat 16:00:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:54 civarında gönderildi. ----------

Hocam daha önce eklediğimiz tüm kanallar kopuyor mu adsenseden

ayarlardan youtube devre dısı bıraktıgımızda kopuyor dıye bılıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri