An itibariyle dibe vurdum

Arkadaslar tsk mensubu bi personeldim bu gune kadar bu islerede girmeme sebep olan olay yuzunden ordudan atilmis bulunmaktayım.
Savcısından hakimine astından üstüne herkes helal olsun sana dese bile kitapta yazanlar dogru veya yanlıs yaptiginiza bakmiyor bazen kesiyor hesabı...
uykusuzlugunuza soguktan donmaniza can alip can vermenize yogun bakimlarda yatmaniza acaba sakat kalacakmiyim diye geceler boyu aglamanıza bakmiyor bazi seyler
Cok sukur adi veya yuz kızartıcı bi sucum yok yine olsa yine yaparim
Herkes itiraz etmemi istiyor karara ancak ugrasacak takatim kalmadi
Dogru olanı yaptım hayat kurtardım pisman degilim
Ha bu arada tum birikimim ucup gitmis olmasına ragmen devlet baba bide 20 bin tl tazminat isteyecek benden napalim eyvallah deyip yolumuza bakalim
Bu konuyu yardim amaçlı falan acmadım arkadaslar sadece bian acaip daralfim sorumluluk yükumlülük v.b o yuzden paylaşayim dedim
Mesele dusmek degil geri kalkabilmek umarım hızlı bi sekilde kalkabilirim bu zorlukların altından
Yazim yanlislari olabilir mazur gorun lutfen.

Tapatalktan yollandı.

geçmiş olsun hocam. ama olay ne anlamadım. youtube yuzundenmi başka bir olaydanmı ?

Tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ama tahmin edebildiğim kadarı ile kağıt üzerinde yanlış ama vicdani olarak doğru bi hareket yapmışsın. Bi çok kişinin asla cesaret edemeyeceği bi durum.

Her düşüşün mutlak bi kalkışı vardır. Çok çok geçmiş olsun.

Yok hocam youtube degil :)
Eski bi olay pek ayrıntı veremiycem ne yazıkki ama kötü bisey degil

Tapatalktan yollandı.

hocam inan bunlar sıkıntı değil hayat devam ediyor inşallah daha iyi durumlara gelirisin. ben hayatımda en az 4 kere dibe vurup çıktım hocam. sizde çıkarsınız.

Sanırım birine bi iyilikte bulundun ve her zamanki gibi cezasız kalmadı. Tevekkül et, her şey yoluna girer.

Hocam ne olduğunu anlamadık ama, sanırım daha yaşın 24, merak etme yolun başındasın hiç bir şey için kendini yıpratmaya değmez, aşağıdaki konumu okumanı tavsiye ederim allaha emanet
http://www.ytpara.com/konu-disi/58587-yasamaktan-sikildim-artik-konu-disi.html

Edit :
"bu gune kadar bu islerede girmeme sebep olan olay yuzunden ordudan atilmis bulunmaktayım. " hangi iş hocam hiç bişi anlamadık

Konunun detayını anlamadık ama geçmiş olsun. Kendince haklı bir mazaretin var gibi anladım.

[MENTION=13093]CNZ[/MENTION] hocamın dedigi gibi oldu üstatlar hayat kurtardik iyi bise yaptık ve cezamizı aldik

"Bu gune kadar bu islerede girme sebebimden" kastim baktik kapi goründü aradık taradık youtube yi bulduk manasında hocam [MENTION=12961]mexis[/MENTION]

Tapatalktan yollandı.

geçmiş olsun hocam..
umarım tez zamanda daha güçlü şekilde kalkmasını da bilir, bu zorluktan kurtulursunuz..

iyilik yapıp ceza almak, haksız yere suçlanmanın ne kadar yürek burktuğunu çok iyi bilirim.. ne kadar kendinize inansanızda, yaptığınız şey belkide canınızı hiçe sayıp başkalarının faydasına olacağını bilsenizde bazen kanun ne olduğuna değil kitapta yazana bakıyor...

Geçmiş olsun, dediğin gibi önemli olan ayağa kalkmak. Allah senden razı olsun, hayat kurtarmışsın sen de hayatta kalmışsın bu çok önemli bir şey, 20 bin liradan da önemli.

Maddi kaygılar, makam mülk gelip geçici. Adam olmak önemli olan ki sen çoktan olmuşsun. Elbet kalkarsın ayağa kardeşim.

Askeri lise mezunuzuyum 6 ay harp okulunda mobbing uygulandi dayandim en son bir iftira atildi ayrilmak zorunda kaldim 25bin tazminat borcum var ve kaybolan 5 senelik emek ne degisti sende dersen hicbir sey degismedi benim yolum gene Ataturk un yolu onun ilim ve irfaninin yolu VATAN SAGOLSUN

Son düzenleme:
hava harp okulu mülakatında yanımdaki çocuğa annen niye başörtülü diye birsürü soru sormuşlar sonra elemişlerdi. onun gibi bişey galiba.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Sonrasında ise hayırlı olsun. Belki senin için bu durum daha iyi olacaktır.. İyi düşünmek lazım..

buda geçer,buda geçer alışmalısın,dayanmalısın
hemen karar verme,sabret bu da geçer dayanmalısın
böyle kalmaz zamanla,düzelir elbet
bu da geçer arkadaş sakın üzülme
yarın başka bir gündür yarını bekle
buda geçer arkadaş sakın üzülme.

Geçmiş olsun allah yardımcın olsun ki zaten durum dediğin gibi ise rahatlıkla kalkarsın.

Benim babam okuduğu gazeteden bir soruşturma retweet yaptığı tweetten ayrı bir soruşturma geçirdi ceza aldı idare mahkemesinde kazandı çok şükür fakat daha sonra İddia edilen gün ilçede bulunmamasına rağmen o gün amirine hakaret etmiş gibi tutanak tutuldu yalancı şahitlere imzalatıldı sürgün edildi. Sizede çok geçmiş olsun. Kanunlar büyük sineklerin delip geçtiği küçük sineklerin takılı kaldığı örümcek ağları malesef.

geçmiş olsun, Türk askerine pes etmek yakışmaz hakkını aramalısın emin ol gücü yine sevdiklerinden alacaksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri