An İtibariyle Ne Çalışıyorsunuz?

An itibariyle Neler Çalışıyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    203
ygs calışan yok heralde liseliler uyumuş olabilir ki liseli değilimde iyi bi üni şart tabi :D

35 keredir virüs programı kurmaya çalışıyorum:)
Tam bitecek elektrik kesliyo deli etti.

http://www.ytpara.com/1250453-post2.html
:) dailyde kazanç yok diyenlere bakın hele

Ankete oy veremedim hangi birini yazayım yaren :)
Youtube
Youtube özgüne başlanacak altyapı oluşturuluyor
Dailymotion
Website alt yapı hazır çalışacak adam lazım :)
after efect öğrenmeye çalışıyoruz.

Sizi bilmem ama uyku düzeni çalışmada çok etkili oluyor. Geceleri çalıştığımda verim alamıyorum gündüze de dönmeye çalışıyorum bi türlü dönemedim daha yeni uyandım uyku tutmuyor.

Youtube özgünn ,blog işleri, çeviri makale hizmetleri youtube ile iligili gizli işler :D , kurum sınavına hazırlık çokk fazla yoruyorym kendimi fazla yaşamam bu kafayla

http://www.ytpara.com/1250453-post2.html
:) dailyde kazanç yok diyenlere bakın hele

Ankete oy veremedim hangi birini yazayım yaren :)
Youtube
Youtube özgüne başlanacak altyapı oluşturuluyor
Dailymotion
Website alt yapı hazır çalışacak adam lazım :)
after efect öğrenmeye çalışıyoruz.

Sizi bilmem ama uyku düzeni çalışmada çok etkili oluyor. Geceleri çalıştığımda verim alamıyorum gündüze de dönmeye çalışıyorum bi türlü dönemedim daha yeni uyandım uyku tutmuyor.
Burda bütün herkez Youtubeden 3x ödeme geldi 5 x ödeme geldi 6x gelmiş bu ay az geldi derken ben dailymotionda 150-200 dolar için çalısıyordum (ki) hala o kadar için çalısıyorum evet kazandırmıyor Youtubede 5x 6x ödeme alanlarla kıyasladıgında kazandırmıyor bunu her yazımda defalarca söyledim aza tama edene harşlık çıkartır..
Sürekli yazılarında beni tahrik ediyorsun sanırım zamanında daily konusunda attığınız özel mesajlara vermediğim cevaplar yüzünden bir kin gidiyorsun birdahaki tahrik mesajında report edicem

Burda bütün herkez Youtubeden 3x ödeme geldi 5 x ödeme geldi 6x gelmiş bu ay az geldi derken ben dailymotionda 150-200 dolar için çalısıyordum (ki) hala o kadar için çalısıyorum evet kazandırmıyor Youtubede 5x 6x ödeme alanlarla kıyasladıgında kazandırmıyor bunu her yazımda defalarca söyledim aza tama edene harşlık çıkartır..
Sürekli yazılarında beni tahrik ediyorsun sanırım zamanında daily konusunda attığınız özel mesajlara vermediğim cevaplar yüzünden bir kin gidiyorsun birdahaki tahrik mesajında report edicem

Ben sana ne zaman ne mesajı atmışım da cevap vermemişsin onu anlamadım. Seninle bir problemim olmadı ki hiç... Ezbere konuşuyorsun :) hatta bana bir konuda ufak yardımında dokundu diye hatırlıyorum.(3-4 ay önceydi sanırım bir dahada hiç konuşmadık) Sürekli seninle ilgili yazı yazdığımı da nerden çıkardın. Laf sokmak için olmadık şeyler uydurma.. Siz burda dailyde para yok derken ne yapmaya çalışıyordunuz onu anlatın önce.. Şimdi ytye göre para yok diye lafı çevirmenin manası yok. Sana attığım ve cevap vermediğin mesajlarıda bana bi pm at neymiş bende bileyim
Kendini ne zannediyorsun da sana sürekli mesaj atıp senden bilgi alayım. Adam akıllı daily bile çalışmıyorum yeğen atarken biraz destekli at.. Ok

Son düzenleme:
KPSS çalışmaya başlıycam artık. Durum öyle görünüyor. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri