oh oh şimdi miss gibi kahvaltıda yaparsın senbiz daha yatamadık
![]()
Valla bende 2 gün önceye kadar gece 12 de kalkıyordum ne uyku düzeni vardı ne bişey
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oh oh şimdi miss gibi kahvaltıda yaparsın senbiz daha yatamadık
![]()
Günaydın millet, kanallarınız güne hazırdır inş, hadi rastgele![]()
bu saatte uyanılırmı yahu şimdi öğlene doğru uyku bastırcak yine![]()
Hocam şöyle basit bir hesap yapalım bunu ben keşfettim
Şimdi öğlen 12 gibi yattığınızı varsayıyorum.Akşam 6 Gibide kalkarsanız 6 Saat eder.Ertesi gün 18 saat bu süre zarfında gerek televizyonda gece showları gece bilgisayarda kahve film keyfi derken gece ziyan oluyorAma akşam 10 gibi yatıp gece 3-4 gibi kalkınca ertesi gün 10 a kadar hem vücut dinç oluyor hemde iş fazla yapılıyor tvde yapılacak birşey olmuyor insan ister istemez yt odaklanıyor
Özet: erken yatın![]()
Hocam şöyle basit bir hesap yapalım bunu ben keşfettim
Şimdi öğlen 12 gibi yattığınızı varsayıyorum.Akşam 6 Gibide kalkarsanız 6 Saat eder.Ertesi gün 18 saat bu süre zarfında gerek televizyonda gece showları gece bilgisayarda kahve film keyfi derken gece ziyan oluyorAma akşam 10 gibi yatıp gece 3-4 gibi kalkınca ertesi gün 10 a kadar hem vücut dinç oluyor hemde iş fazla yapılıyor tvde yapılacak birşey olmuyor insan ister istemez yt odaklanıyor
Özet: erken yatın![]()
Uykuya dalmadan soğuk kahve fondipleyip 5 saat sonraya alarm kurunca çok rahat uyanıyorsunuz hocamsaat 10 da yatıp gece 4 5 de kalkmayı nasıl başarıyorsunben saat 10 da gece 4 5 de de yatsam anca saat 1 2 gibi öğlen kalkarım
![]()
Biyolojik saatim o kadar sapıtmış ki akşam 10da yatsam yine öğlen 3'e kadar aralıksız uyurum![]()
Uykuya dalmadan soğuk kahve fondipleyip 5 saat sonraya alarm kurunca çok rahat uyanıyorsunuz hocam
Benim 26 saat uyuduğum oldu hocam![]()
Allah aşkına siz nabıyonuz yavben 10 saatten fazla uyuyamam
![]()
Uykudan güzel şey varmı hocam ya yapmayın![]()
Uyu para vercez desinler uyuyamam bünye alışık değilyarasa gibiydim ben okul olmadığı zamanlar
![]()
Marineford arcı 2 kere baştan sona izleyince insan 20-24 saat arası rahat uyuyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.