An itibariyle youtube kanal kıyımına başladı :))

Gmail hesaplarım duruyor ama yandex tabanlı 70 tane kadar hesap tarih oldu malesef.Neden yandexler gitti anlayamadım.Geneli 1-2 aylık kanallardı.Moralimizin bozulması normal ama çabuk toparlanıp gidenlerin yerine yenilerini biran önce koymak gerek.Kanalları kapananlar hummalı bir şekilde çalışmaya başlayın benim gibi, Allah kolaylık versin.
Bol kazançlar...

Abi yandexlerin uçtugunu duyunca aklıma ilk sen geldin valla. Geçmiş olsun.

Awesomeness bu durumda Nisan ödemesini yapar mı ?

Fikri olan arkadaş ve daha önce bu gibi durumda zamanında kanalının ödemesini alan var mı awe den ne güzel gidiyordu ödemesini alırım diyordum şimdi sallantıda kaldı yapacaklar mı yapmayacaklar mı diye düşünmeye başladım :(

Herkese geçmiş olsun...

Dün gece 3 farklı VDS ten 3 kanal açtım tel dogrulama vs istemediği için yapmadım. Api keylerini aldım Videoyap a bağladım sadece içlerinde video vs yok. Bugün partnere soktum kanalları. üçü de spamdan kapatıldı. varmı Teorisi olan ?

16 adsense 1 partner yandex mailli kanal kervana katıldı

Dün gece 3 farklı VDS ten 3 kanal açtım tel dogrulama vs istemediği için yapmadım. Api keylerini aldım Videoyap a bağladım sadece içlerinde video vs yok. Bugün partnere soktum kanalları. üçü de spamdan kapatıldı. varmı Teorisi olan ?

Yaklaşık 2 aydır video yüklemiyor. Eskiden partnerde kanallar kapatılmazdı artık partnerde de kapatılmaya mı başlandı? :(

10 kanalım 2 dk içerisinde kapatıldı hepsi farklı kategorilerde ve yandex tabanlıydı :(

arkadaslar bu uçan kanallara arka arkayamı video yüklüyordunuz benım spam yapıp arka arka gönderdigim kanallar gitmiş 1 tanesi kalmıs onada nadir video atıyordum

edit:Küfürlü içerik tarafımdan kaldırılmıştır.Lütfen esprilerimizde daha seviyeli olalım [MENTION=99]futli[/MENTION]

ne yapalım arkadas artık aglancak halimize gülüyoz alışkanlık olmuş

3 farklı vds boş kanallar ve spamdan kapatılma teori bekleniyor ciddden :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri