Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kanalların kimden alındığının önemi bir iki kişi patlasa olurdu şimdi öyle bir şey dedinizki yani enteresan
Enteresan olan şu an çok şey var biliyor musun hocam ? Patlayan yandexler var patlamayan yandexler var.Bir kere yandex e özel böyle birşey yapmış olma ihtimallerini benim aklım mantığım almadı sizler nasıl düşünebildiniz? benimde kanallarımın bazıları patladı.Bu işte bir iş var .Ben daha başka şeyler tahmin ediyorum...
Enteresan olan şu an çok şey var biliyor musun hocam ? Patlayan yandexler var patlamayan yandexler var.Bir kere yandex e özel böyle birşey yapmış olma ihtimallerini benim aklım mantığım almadı sizler nasıl düşünebildiniz? benimde kanallarımın bazıları patladı.Bu işte bir iş var .Ben daha başka şeyler tahmin ediyorum...
Şimdi herkesin kanallar topluluktan patladı anladıgım kadarıyla biz bu parayı alabilecekmiyiz yoksa yandımı adsensede parada?
1 kanal gitmiş yandex di gerçi bende kaşindim 500 video yükledim30 dk da
![]()
Bu sinir bozucu durum son 3 aydır var.
Farklı adsenseler, farklı partnerler hiçbir yere bağlı olmayan kanallar hepsi topluca gidiyor.
50 kanalım birden kapatıldı 2 ay önce, 1800 $ ve 1600 $ lık toplamda 5.000-7.000 $ lık partner kanallarım uçtu gitti. Tertemiz.
Gmail veya Yandex ile alakası yok bu durumun.
Kritik soruyu soruyorum:
Kanalları toplu kapananların kanalları TEK gmail'e yönlenmiş haldemiydi ? Tek şüphem bu şuanda.
Dediğiniz gibi hocam cogunluk yandex ama gmail kapananlar var yandex olup kalanlar var hiç bir şey anlamadım ben bu iştenYandex'ten acilen vazgeçmemiz gerekiyor
Çoğunluğa ve kendi hesaplarıma da baktığımda sorun YANDEX görünüyor arkadaşlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.