An itibariyle youtube kanal kıyımına başladı :))

yandex kanal gitmiş benimde .

Hocam kanalların kimden alındığının önemi bir iki kişi patlasa olurdu şimdi öyle bir şey dedinizki yani enteresan

Enteresan olan şu an çok şey var biliyor musun hocam ? Patlayan yandexler var patlamayan yandexler var.Bir kere yandex e özel böyle birşey yapmış olma ihtimallerini benim aklım mantığım almadı sizler nasıl düşünebildiniz? benimde kanallarımın bazıları patladı.Bu işte bir iş var .Ben daha başka şeyler tahmin ediyorum...

Enteresan olan şu an çok şey var biliyor musun hocam ? Patlayan yandexler var patlamayan yandexler var.Bir kere yandex e özel böyle birşey yapmış olma ihtimallerini benim aklım mantığım almadı sizler nasıl düşünebildiniz? benimde kanallarımın bazıları patladı.Bu işte bir iş var .Ben daha başka şeyler tahmin ediyorum...

aynen hocam forumda görüp okudugum kadarıyla kapanan mail adreslerinin %95'i yandex tabanlı kanallar bu işte bir iş var ama acayip bir iş hemde..

1 tane awe partner kanal , 1 tanede hiç para kazanmasını açmadığım kanal gitmiş .
Gmail tabanlıydı 2 side .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam benim patlayan kanalları kendim açtığım için öyle bir düşüncem olmadı

Şimdi herkesin kanallar topluluktan patladı anladıgım kadarıyla biz bu parayı alabilecekmiyiz yoksa yandımı adsensede parada?

bende de 6 tane yandex patlamış, ya yandex'e özel bi durum, ya da aynı IP'den açılan yandex kanallarından birisi spam yediği için diğer kanalların hepsi de gitti, 2 aydır 1 tane bile video yüklemediğim kanallarım kapandı.

Bu sinir bozucu durum son 3 aydır var.

Farklı adsenseler, farklı partnerler hiçbir yere bağlı olmayan kanallar hepsi topluca gidiyor.

50 kanalım birden kapatıldı 2 ay önce, 1800 $ ve 1600 $ lık toplamda 5.000-7.000 $ lık partner kanallarım uçtu gitti. Tertemiz.

Gmail veya Yandex ile alakası yok bu durumun.

Kritik soruyu soruyorum:

Kanalları toplu kapananların kanalları TEK gmail'e yönlenmiş haldemiydi ? Tek şüphem bu şuanda.

200 e yakın yandex tabanlı kanallarım spam,toplum .. gibi şeylerden gitti ama gmail hesaplarım duruyor hepsindede aynı kategori var neden yandex gitmişte gmail kalmış ?

Bu sinir bozucu durum son 3 aydır var.

Farklı adsenseler, farklı partnerler hiçbir yere bağlı olmayan kanallar hepsi topluca gidiyor.

50 kanalım birden kapatıldı 2 ay önce, 1800 $ ve 1600 $ lık toplamda 5.000-7.000 $ lık partner kanallarım uçtu gitti. Tertemiz.

Gmail veya Yandex ile alakası yok bu durumun.

Kritik soruyu soruyorum:

Kanalları toplu kapananların kanalları TEK gmail'e yönlenmiş haldemiydi ? Tek şüphem bu şuanda.

ilk cevabı verim ben onu yapamıyorum :) 20 kanal gitti yandex ti hepsi ve aralarında çok değer verdiğim bi kanal vardı videoyapa girdiğimde gözlerime inanamadım nasıl olur diye düşündüm bir an belkide cybertr hocamız bi hata yapmıştır 1 kanal gitmiştir diğerlerinide beraberinde götürmüştür diye düşündüm ama foruma girdiğimde işin aslını anladım tüm yandexler gitmiş galiba...

geçmiş olsun herkese

tekrar : yönlendirme yapmayı bilmiyorum :)

Kanalların mail tabanı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Benimkilerde yandex ve tek maile yönlendirilmiş, belli olmaz belki yarın kapanır ama bugün birşey olmadı yani.

Yandex'ten acilen vazgeçmemiz gerekiyor

Çoğunluğa ve kendi hesaplarıma da baktığımda sorun YANDEX görünüyor arkadaşlar.

Yandex'ten acilen vazgeçmemiz gerekiyor

Çoğunluğa ve kendi hesaplarıma da baktığımda sorun YANDEX görünüyor arkadaşlar.
Dediğiniz gibi hocam cogunluk yandex ama gmail kapananlar var yandex olup kalanlar var hiç bir şey anlamadım ben bu işten

yandexle alakalı değil benım boşta duran gmail ler bile gitmiş

Disabled olan spamdan kapanan ADSENSE ye bağlı kanalları tel doğrulaması yapıp silmek şart mı silmeden devam eden var mı? Bir zararı olur mu silmesek

Dünya üzerinde en çok kanalı kapanan kişi benimdir. 3 yıla yaklaşan tecrübemle ilk defa Youtube'un göstere göstere kapattığını görüyorum. Bundan önce öyle kapatırdı ki "ulan acaba niye kapatıldı?" diye düşünür dururduk. Tuhaf bir iş.

Yandex benimde toplu 32 kanal gitti 1-2 si çok sağlam kanallardı forumda 200-300 satanlar var bu tip kanalları toplamda 2 sinin 15 k abonesi vardı gmail yönlendirme yapmıştım bilmiyorum artık 0 ladık an itibari ile....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri