An itibariyle youtube kanal kıyımına başladı :))

düne kadar yandex zirvedeydi,daha şansı yok gugul çizdi yandexi-benimde 1 aylık emeğim gitti,çok canımı sıkmaya başladı bu gugul

Beni sinirlendiriyor şahsen yanlış yapıyor kendi bilir :) Emeklerin boşa gitmesi kötü hocam geçenlerdede senin başına bir olay geldi. Dünden beri bende nereden baksan 50 k üstü kaybettim bu şekilde bakalım neler olacak ilerleyen zamanda.

3 Gün arayla gmail ve yandex tabancı kanallar açtım. Gmailler sağlam, yandex hesapları kapandı.

Beni sinirlendiriyor şahsen yanlış yapıyor kendi bilir :) Emeklerin boşa gitmesi kötü hocam geçenlerdede senin başına bir olay geldi. Dünden beri bende nereden baksan 50 k üstü kaybettim bu şekilde bakalım neler olacak ilerleyen zamanda.

o kayıptan sonra toparlayamadım,geçen sene herşey daha basitti,adamlar her sokak dövüşçüsü gibi,hunharca saldırıyorlar..bu seneden sonra daha büyük şoklar yaşatacak bu belli oldu..

Sorun YANDEX görünüyor.

10k $ kaybettim yandex yüzünden gitti partnerler

Disabled olan partnerlerin parası gelir mi acaba Awe

o kayıptan sonra toparlayamadım,geçen sene herşey daha basitti,adamlar her sokak dövüşçüsü gibi,hunharca saldırıyorlar..bu seneden sonra daha büyük şoklar yaşatacak bu belli oldu..

Ya hocam zaten ben şunu çok net şekilde uzun süredir bu işin içinde olan birisi olarak söylüyorum sende onay vereceksin bundan 1 sene sonra bu konuştuğumuz rakamlar tamamen hayal olacak :)

Değerli Dostlarım
kiminin 100 kiminin 200 kiminin 250 kanalları gitmiş siz bu kanalları nasıl doğrulama yapıyorsunuz :D
bir hatta 3 sesli 3 mesaj şeklinde doğrulama hakkı olduğuınu biliyorum bu nu nasıl yapabiliyorsunuz bi yardımcı olabilirmisiniz.

Ya hocam zaten ben şunu çok net şekilde uzun süredir bu işin içinde olan birisi olarak söylüyorum sende onay vereceksin bundan 1 sene sonra bu konuştuğumuz rakamlar tamamen hayal olacak :)

bende katılıyorum bu düşünceye... youtube para kazanma olayını tr ye kapatabilir bu gidişle spam aşırı ve gün geçtikçe bu işi yapan kişide oldukça fazlalaşıyor :) benim tahmiini sürem de 1 yıl :) 1 yıl sonra spam dan bu kadar paralar kazanmak imkansız olacaktır...

furyalara kapılmayın, "bulk-repetitive" işler yapmayın, butik çalışın ve kazanın.
Benden herkese bir abi tavsiyesi:
"karda yürü, izini belli etme..."

Aylardırilk defa To%2.01 görüyorum kategorimdeki spamcılar telef oldu. Aslında hiç sevinmiyorum bu duruma rekabet olan yerde göze batmamak daha kolay oluyordu. Herkese geçmiş olsun. Umarım bir an önce toparlanırsınız.

alın size bir teori daha ::::

kapanan kanalların en az 1 kerede olsa ÜNLEM yemiş kanal olma olasılığı nedir acaba???

Youtube ÜNLEM YEMİŞ kanallarımı temizledi acaba ?!

Bunun olacağını sanmıyorum bu işte yeni sayılırım sadece 1 kanaldan kazanıyorum onada ne atsam ünleme düşüyor.
ama şu dakikaya kadar kapanmış değil inşallahda kapanmaz tek kanalım çünkü.

Sorun YANDEX görünüyor.

10k $ kaybettim yandex yüzünden gitti partnerler

Disabled olan partnerlerin parası gelir mi acaba Awe

200 kanalda benim gitti.ne yapiyoruz hocam simdi?hepsini tel onayi yapip siliyormuyz yoksa bikenara ayirip yeni kanal ekleyerek devammi silmeden kanallari?

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bence de YANDEX hesapların tamanını inceliyor. Bir algoritma geliştirdiler. Son 3-6 aylık periyotta açılan youtube maillerini incelediler bir baktılar ki Gmail ile YANDEX hesapları yarışıyor. Dediler ki acaba ruslar bu kadar çok kendi maillerini mi kullanıyorlar ne yüklemişler şunların içeriklerine bir bakalım. Yandex hesaba sahip kanallara bir bakıyorlar ki büyük çoğunlu spam ile para kazanmaya açılmış veya açılmayı bekleyen kanallar.

Bu kanalların büyük bir kısmını bu şekilde temizledi. Yani bundan sonra bakalım neler göreceğiz ama yandex hesapla ile çalışmayı düşünmüyorum bu vakitten sonra bakalım ne kadar etkili olacak.
Şuan benim de ortalama 25-30 arasında kanalım gitti hepsi de farklı tarihlerde belirli aralıklar ile açmış olduğum temiz hesaplardı. Bu kanalların bir çoğu para kazanmaya dahi açılmamış video atıp beklemeye alınmıştı.

Tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Umarım daha büyük felaketler yaşamayız.

200 kanalda benim gitti.ne yapiyoruz hocam simdi?hepsini tel onayi yapip siliyormuyz yoksa bikenara ayirip yeni kanal ekleyerek devammi silmeden kanallari?

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallaha ben hızlıca 3Cx ile tel onayı yapıp siliyorum şuan 15 tane kaldı ama sabır isteyen bir iş.

Bence kalsa bir zararı dokunmayacak gibi DİSABLED olunca adsense ilişiği otomatik kesiliyor diye düşünüyorum ama insanın içi rahat etmiyor yarın öbür gün bu kanalları bahane gösterip yine toplu kapanma vs yapmasın Youtube a bahane bırakmamak lazım zaten dibe vurmak için bahane kolluyor

Vallaha ben hızlıca 3Cx ile tel onayı yapıp siliyorum şuan 15 tane kaldı ama sabır isteyen bir iş.

Bence kalsa bir zararı dokunmayacak gibi DİSABLED olunca adsense ilişiği otomatik kesiliyor diye düşünüyorum ama insanın içi rahat etmiyor yarın öbür gün bu kanalları bahane gösterip yine toplu kapanma vs yapmasın Youtube a bahane bırakmamak lazım zaten dibe vurmak için bahane kolluyor
işde geçen senle konuşdukya dostum neden bukadar kanal açıyorsun falan filan diye işte bende tam bunu diyodum sana geçmiş olsun kanalların gitmiş sanıyorum allah yardımcın olsun.

Aynen zaten bahane ile kapatıyolar hepsini sildim ben de gittim mutfağa bi bardak soğuk su içtim şimdi de gidip bi film izleyim de komedi falan moralim yerine gelsin yarın destur deyip başlayacam 2 katı ile beraber sen kaşındın gugul :cool::D

Ytkazan kullanıyordum ve yandex tabanlı 100 den fazla kanal bir saat içinde gitti bugun. Kıyıma vurulduk. Ama gmail tabanlılar duruyor :eek:

Arkadaşlar şuan yandexlere video yükleyince gümlüyor mu yoksa bir dalga geldi vurdu gitti mi ?

Bugün açık şekilde görüldü ki Google amca Yandex'i ciddi anlamda rakip olarak görüyor.

Bu Yandex'in gücünü gösterir, google resmen tehdit olarak görüyor yandex'i.

Koskoca google'a yakıştıramadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri