Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube son şakasını yaptı arkadaşlar..
%100 katılmakla beraber level atladık işte seviye olarak aklını kullanan hala parayı kırar yeni olan gelişmelerin en kötü olanı toplu para kazanma gitmesi olur zaten ama direk adsense bağlamıyoruz tabi doğal olarak ama bağladıktan sonra gelirse işte biraz sıkıntışu tür konuların açılması yasaklanmalı bence forumda bittiği falan yok 2 tane dünya engeli yiyip 2 3 kanalı kapanan spam bitti yazıyor bilmediğim bişe mi var diye korkup giriyom durduk yerebittiğini düşünen yapamayan yapmasın kurtulalım hala ünlemdi dünya engeliydi diye konu açan var hayır anlamıyorum buraya konu açınca ünelm gelmiyomu yada dünya engeli gelmiyo mu?
![]()
siz özgün çalışın spamı uzmanına bırakın
Yeni gelen dünya engeli uygulamasına rağmen hala bu sözü söyleyebiliyor musun![]()
Her yeni güncellemeden sonra bu tür yaygaralar kopar , spam işini bilenler yoluna devam eder![]()
Yetti gari bu content id sorunları ve dünya engeli vs. vs. bu ne arkadaş küfretmekten ağzım yamulacak. Bu geceden itibaren çoğu kişi için youtube işi bitmiştir.
Atasözleri kitapçığına yazılması gereken bir söz. Kesinlikle siz işi tam anlamıyla kavrayamayanlar ve kavramak için çaba sarfetmeyen arkadaşlar siz spamı uzmanına bırakın... en ufak bir şeyde feryad figan etmeye gerek yok. yutuptur ne yapsa yeridir. youtube 1 yer engeller bizler 10 yer buluruz. sıkıntı yok.
Ya dünya engeli uygulaması o kadar önemli bir durum değil benim açımdan. ne hengameler atlattık ne olaylar atlattık. sen dünya engelinden bahsediyorsun. farkındaysan ünlem daha büyük bir sorun. yani ünlem olayı gündeme geldiği ilk günler. YOUTUBE bitmiştir diye feryat figan yakanları gördük. tam yol tam gaz ileri doğru gidiyoruz. arkamıza bakmadan ve yeni yöntemlerle.
Araştırmayı sevmeyen, bu işten para kazanmak için fazla mesai harcamayan hiç kimse kazanamayacak artık. Çok şükür bu duruma geldik. youtubenin her engelinde biraz daha rakiplerimiz azalıyor. ünlemden dolayı çoğu kişi bu işi bırakma seviyesine geldi. fazla uğraşmaz oldu. işler bilgi birikimi sağlam olanlara ve gerçekten para kazanma isteği olanlara kaldı. her geçen günde youtuberlar azalmaya devam ediyor. ne güzelki dünya engeli uygulamasıylada youtuber sayısı azalacaktır. ne kadar spamcı azalırsa bizim videoların izlenmesi o kadar çok olacaktır. ne kadar rakip az o kadar iyi. bu yazımdan dolayı bana kızmak yerine bu yazı sayesinde hırs yapıp gerçekten para kazanmaya çalışın.
Yahu spam bitmez tamamda bazı arkadaşlarda görmezden gelicem derken fazla abartıyor neredeyse sevinecekler youtube her engel çıkardığında,gerek yok bu hareketlere![]()
Şahsım adına konuşuyorum. Youtubenin her engelinde ben daha da çok seviniyorum. En kötü ihtimalle herşey biter ama benim özgün kanalım bitmez. Ama spama devam. spam kesinlikle bitmez. özgün videolarla youtube tam anlamıyla para kazanamaz illaki spama izin verecek ama artık farklılaştırma çabasında youtube ve şöylede bir durum var bu oranı bilen bilir. youtube 100 lira kazanıyorsa sana 40 lira veriyor. bunu çoğu kişi bilmez. adsense politikalarında yazar. kazancın %40 ı pay olarak dağıtılır. yani youtubede spam bitmez. engel çıkar . engel çıktıkça spamcı sayısı azalır bu da benim işime gelir. tabii ki de seviniyorum. en azından işi bilen kazanıyor.
özetle güzel yazmışsın dostumgercek spamcı actığı 10 kanaldan 2-3 tanesi birkaç ay dayansa kendini basarılı addeder
spamcı olduğunu zanneden kişi ise actığı 10 kanaldan 2-3 tanesi kapansa feryat figan eder
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.