Ana Kanalı Alt Kanal'dan Ayırma

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Bir kaç konuya baktım ama bulamadım

Ana kanalım ban yedi ama alt kanal duruyor alt kanalı nasıl ayrabilirim ?
yardımcı olursanız çok sevinirm

benim orda üst kanalımda youtubedan banlandığı için alt kanallara ulaşamıyorum marka feshedildi diyor

güncel

---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

güncel yok mu şunu nasıl yapcağımı bilen :(

güncel

---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

güncel yok mu şunu nasıl yapcağımı bilen :(

Hocam orda alt kanalı aktarmak istediğiniz gmaili yazın.Sonra seçeneklerden Sahibi seçeneğini işaretleyin ve kaydedin.1 gün sonra Sahiplik verdiğiniz gmail adresinden, yukarıdaki linke tekrar gelin. Ana kanalı kapanan gmaili silin(Sildikten sonra o hesaptan giriş yapamayacaksınız.Yeni gmailden giriş yapabilirsiniz)

Hocam orda alt kanalı aktarmak istediğiniz gmaili yazın.Sonra seçeneklerden Sahibi seçeneğini işaretleyin ve kaydedin.1 gün sonra Sahiplik verdiğiniz gmail adresinden, yukarıdaki linke tekrar gelin. Ana kanalı kapanan gmaili silin(Sildikten sonra o hesaptan giriş yapamayacaksınız.Yeni gmailden giriş yapabilirsiniz)

hocam bunu yaptımıştım sahip olarak da işaretlemiştim şimdi ben aynı yerden hesabı sil diye kırmızı bir yer var onu yaparsam sahip yaptım mail den kanala giricem ?

hocam bunu yaptımıştım sahip olarak da işaretlemiştim şimdi ben aynı yerden hesabı sil diye kırmızı bir yer var onu yaparsam sahip yaptım mail den kanala giricem ?

Hocam sahiplik verdiğin hesaba gireceksin.Daha sonra izinleri yönet kısmından eski maili silersin.Silince sahip yaptığın mailden kanala girebilirsin.(Yukarıdaki resimde birincil sahibi sileceksin hocam.Silince hesap davet edilen hesaba aktarılmış olacak)

Son düzenleme:
Hocam sahiplik verdiğin hesaba gireceksin.Daha sonra izinleri yönet kısmından eski maili silersin.Silince sahip yaptığın mailden kanala girebilirsin.(Yukarıdaki resimde birincil sahibi sileceksin hocam.Silince hesap davet edilen hesaba aktarılmış olacak)

hocam yanlış yapmamak için söylüyorum

Şimdi ben 1 tane maili sahip yaptım ve onayladım orda sıkıntı yok

Şimdi kapanan ana kanalı izin verdiğim linkin altında ''hesabı sil'' diye bir yazı var oraya kullanarak silcem ?

Gece gece sinirlerinizi bozmuş olabilirm hocam böyle konularda özürlüyüm kusura bakmayın :(

hocam yanlış yapmamak için söylüyorum

Şimdi ben 1 tane maili sahip yaptım ve onayladım orda sıkıntı yok

Şimdi kapanan ana kanalı izin verdiğim linkin altında ''hesabı sil'' diye bir yazı var oraya kullanarak silcem ?

Gece gece sinirlerinizi bozmuş olabilirm hocam böyle konularda özürlüyüm kusura bakmayın :(

Estağfurullah hocam yardımcı olmaya çalışıyorum :)

İzinleri yönet kısmından sileceksin hocam.Silince orada davet ettiğin mail kalacak.Resime bakıyorum 2 sahip gözüküyor.Henüz ayırmamışsın hocam.

Estağfurullah hocam yardımcı olmaya çalışıyorum :)

İzinleri yönet kısmından sileceksin hocam.Silince orada davet ettiğin mail kalacak.Resime bakıyorum 2 sahip gözüküyor.Henüz ayırmamışsın hocam.

ama hocam ana hesabı silme gibi bir şansın olmuyor bu linkten https://myaccount.google.com/brandaccounts sadece ayırmak istedim kanal silinebiliyor

edit:ama hesabı sil diye içine girdimdiğim de ana kanala geçiş yapınca silenebiliyor korkuyorum silmeye alt kanal gider diye değerli bi kanal benim için

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri