M
MikailBaykal
Guest
%100 Türk Abone Satışımız devam ediyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
500 abone alacam ama aboneler siliniyor mu? gerçek abone deniyor. adam istemediği bir kanala abone olduğunu görünce çıkacaktır.
Arkadaşdan abone aldık fişek hızında tamamladı
Teşekkür ediyorum tekrar çalışacağız![]()
güvenip de çok para yatırmayın. siteye yatırdığınız parayı tekrar çekemiyorsunuz. 300 aboneyi 3 günde tamamlayamadılar. 2 soru sorunca da "size artık hizmet verilmeyecek bir daha buradan alım yapmayın." diyerek atar yapıyorlar. bakın üstte negatif bir yorum yazınca cevapta vermediler. zaman ve para kaybetmek istiyorsanız burayı kullanın.
Madde 8
Sisteme giren bakiye kesinlikle iade edilmemektedir lakin bizimle bir hizmet konusunda anlaştığımızda o hizmet problem yaşayıp kaldırılırsa iade yapılmaktadır.
S.A. hocam
Abone hizmetiniz aktif mi acaba?
BOL KAZANÇLAR...
arkadaştan abone alındı. abonelerin gelme hızı mükemmel. Ayrıca desteğini de beğendim. Güvenilir satıcı.
Hocam abone servisi pasifmi? Sitenizde bakımda olduğu ve 100 TL olduğu yazıyor?Çok teşekkür ederim ne mutlu bana, her zaman çalışmak dileğiyle.
- Satışlar günceldir.
Hocam abone servisi pasifmi? Sitenizde bakımda olduğu ve 100 TL olduğu yazıyor?
Silinme durumu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.