ANA SAĞLAYICIDAN %100 Türk Gerçek ve Aktif Abone Hizmeti!- Kendi Datamız! Anında Teslimat! 10dk'da Başlar ve Biter.

M
  • Kullanıcı MikailBaykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
500 abone alacam ama aboneler siliniyor mu? gerçek abone deniyor. adam istemediği bir kanala abone olduğunu görünce çıkacaktır.

500 abone alacam ama aboneler siliniyor mu? gerçek abone deniyor. adam istemediği bir kanala abone olduğunu görünce çıkacaktır.

Merhaba, Aboneler silinmez gerçek kullanıcılar oldugu ıcın. Abonelıkten cıkma olabılıyor o da şuana kadarki istatistiklerde 500'de 40-50 gibi bir çok kişiye abone sağladık düşme şikayeti almadık. Zaten 1-2 gün içinde çok büyük bir düşüş yaşanırsa-ki çok zor- telafi sağlıyoruz.

Arkadaşdan abone aldık fişek hızında tamamladı

Teşekkür ediyorum tekrar çalışacağız :)

ya sizde nasıl 10 dakikada tamamlandı. 10 saat geçti 300 abone gelmedi.

güvenip de çok para yatırmayın. siteye yatırdığınız parayı tekrar çekemiyorsunuz. 300 aboneyi 3 günde tamamlayamadılar. 2 soru sorunca da "size artık hizmet verilmeyecek bir daha buradan alım yapmayın." diyerek atar yapıyorlar. bakın üstte negatif bir yorum yazınca cevapta vermediler. zaman ve para kaybetmek istiyorsanız burayı kullanın.

güvenip de çok para yatırmayın. siteye yatırdığınız parayı tekrar çekemiyorsunuz. 300 aboneyi 3 günde tamamlayamadılar. 2 soru sorunca da "size artık hizmet verilmeyecek bir daha buradan alım yapmayın." diyerek atar yapıyorlar. bakın üstte negatif bir yorum yazınca cevapta vermediler. zaman ve para kaybetmek istiyorsanız burayı kullanın.

Bir miktar bakiye benimde bulunuyor ve yt abone servisleri şuan çevrimdışı ve 10 günden fazladır bekliyorum. İade talebinde bulundum bakalım süreç ne şekilde işleyecek...

Not: Web sitelerinde bulunan bir sözleşme maddesi.
Madde 8
Sisteme giren bakiye kesinlikle iade edilmemektedir lakin bizimle bir hizmet konusunda anlaştığımızda o hizmet problem yaşayıp kaldırılırsa iade yapılmaktadır.

Bekliyorum bakalım.

Merhabalar Oluşan bir sorundan dolayı bir süre servisimiz pasif kalmıştır bu süreçte kimseyi mağdur etmedik iade isteyenlere iadeleri yapıldı.
Abone Sistemimiz aktiftir ve max 2K Türk abone gönderimi anlık olarak yapılmaktadır.

Son düzenleme:
arkadaştan abone alındı. abonelerin gelme hızı mükemmel. Ayrıca desteğini de beğendim. Güvenilir satıcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri