Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şuan yoğunluk var. Düşmesiz bir şekilde yavaşta olsa gelecektir700 abone siparişi verildi. Günlük 20-100 arası abone gelecek dendi.
27 Ocakta başlandı.
İlk gün 20 abone geldi sadece (Sebebi: yoğunluk)
İkinci gün 29 abone geldi.
günlük 20-100 arası dendi ama hep 20 küsür abone geliyor. Keşke bu mantıkla günlük 20-1000000000 abone geliyor yazsalarmış.
Not: Her gün güncellenecektir.
Hocam şuan yoğunluk var. Düşmesiz bir şekilde yavaşta olsa gelecektir
Düşme gözükmüyor hocam şuan? Yt filtresinden kaynaklı git gel olabilir ama sorun yok şuanTam bunu yazdınız 11 abone düşmüş. Harikasınız. Elinize sağlık. Günlük 20 abone gönderemiyorsunuz. Tebrik ederim. Süpersiniz. Bu hızla kanalım çıkmaz ayın son çarşambası 1000 aboneye ulaşacak. Helal olsun
Düşme gözükmüyor hocam şuan? Yt filtresinden kaynaklı git gel olabilir ama sorun yok şuan
Devam ediyor hocam merak etmeyin bitene kadar telafili ve bittikten sonra da 30 gün telafi garantisi mevcut rahat olun. Yt birşeyler deniyor şuan 4-5 gün önce de bir yöntem daha fix yedi. Ama en stabil şekilde işlemlerime devam edeceğim.var düşme. şu durumu düzeltin
Günde en az 20 abone geliyor hocam. Düşmeler olursa oto telafi ediyor. Bitecektir kasmayın kendinizi nede olsa bilerek satın alıyorsunuz.700 abone siparişi verildi. Günlük 20-100 arası abone gelecek dendi.
27 Ocakta başlandı.
üçüncü gün 15 abone geldi.
Tünelin ucu karanlık
günlük 20-100 arası dendi ama hep 20 küsür abone geliyor. Keşke bu mantıkla günlük 20-1000000000 abone geliyor yazsalarmış.
---------- Spam Engelliyici 13:14 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------
700 abone siparişi verildi. Günlük 20-100 arası abone gelecek dendi.
27 Ocakta başlandı.
üçüncü gün 15 abone geldi.
Tünelin ucu karanlık
Günde en az 20 abone geliyor hocam. Düşmeler olursa oto telafi ediyor. Bitecektir kasmayın kendinizi nede olsa bilerek satın alıyorsunuz.Sorun olursa bitse dahi 30 gün garanti veriyoruz zaten.
Yoğunluğa bağlı olarak değişiyor hocam başta da dedim size inkar edercesine birde haklı çıkmaya çalışmayın. Lütfen daha fazla yazmayın argo kelimelerinizi kendinize saklayın. İyi günler.günlük 20-100 abone gelecek dediğinizde 20'yi kastettiğinizi anlamamıştım. Kafa s.çayım ki size sipariş verdim.
Yoğunluğa bağlı olarak değişiyor hocam başta da dedim size inkar edercesine birde haklı çıkmaya çalışmayın. Lütfen daha fazla yazmayın argo kelimelerinizi kendinize saklayın. İyi günler.
20-100 dediniz. bi kere bile 100 rakamını görmedim. Sonuna kadar haklıyım. Hep de bahaneniz aynı. YOĞUNLUK YOĞUNLUK. O zaman oraya 20-100 değil de
0-20 yazsaydınız. O zaman belki bir nebze haklı olabilirdiniz. Argo kelimelerimin sonuna kadar arkasındayım.
Hocam 20'nin altına abone düşmüyor siz ne yapmak istiyorsunuz anlamış değilim. Beğenmediysen bir daha almazsın ama şuan satış konusu önünde baltalamaya ve hakaret etmeye hakkınız yok.20-100 dediniz. bi kere bile 100 rakamını görmedim. Sonuna kadar haklıyım. Hep de bahaneniz aynı. YOĞUNLUK YOĞUNLUK. O zaman oraya 20-100 değil de
0-20 yazsaydınız. O zaman belki bir nebze haklı olabilirdiniz. Argo kelimelerimin sonuna kadar arkasındayım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.