güncel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba, 4000 saat+1k Global abone hizmetini ayrı bir çatı altında tutmak istedik. Allah Utandırmasın.
4000 Saat= 100TL
1K Abone= 100TL
4000 Saat+ 1K Abone=180TL
Aboneler globaldir.
Sistem kendi sistemimiz olup olası tarafımızdan kaynaklanan sorunlara karşı garantilidir.
Youtube taraflı olağanüstü bir güncelleme olup silinirse telafi edilemez, alırken bunu kabul etmiş sayılırsınız.
Sitemiz:
Profesyonel Youtube ve Sosyal Medya Hizmetleri Sağlayıcısı-smmfast.com
ÖDEME YÖNTEMLERİ: KREDİ KARTI,HAVALE-EFT
R10 KONUM:
https://www.r10.net/youtube-alisver...tli-ulke-secenekleri-ile-kaliteli-hizmet.html
YTPARA ABONE KONUM:
https://www.ytpara.com/youtube-abon...zmetleri-2-5-liradan-baslayan-fiyatlarla.html
Onay alan bir müşterimin yorumu:
Not: 4000 Saat hizmeti için kanalınızda minumum +1 saat uzunluğunda video olması gerekmektedir.
Bol onaylar,bol kazançlar![]()
Teşekkür ederim hocam hayırlı olsun.Tebrikler! Kanalınız para kazanmaya uygun bulundu.
Yavaş yavaş ama stabil bir şekilde geldi abone ve izlenme ve 2 hafta geçmeden onay geldi, çok teşekkürler hizmetiniz için![]()
Merhaba biz günde 20-100 adet göndermekteyiz bu gönderim genelde yoğunlukta 30-60 arasıdır.1000 abone kaç günde tamamlanıyo acaba? Forum dışı başka bi satıcıdan aldım, 4 güne biter diyodu, bir hafta oldu daha 60 abone geldiOnlarıda belki o göndermemiştir, organik gelmiştir.
Hangi servisler için böyle düşünüyorsunuz? Duruma göre değerlendirelim.ücrette oynama yapmanızı tavsiye ederim fiyat yüksek
Hangi servisler için böyle düşünüyorsunuz? Duruma göre değerlendirelim.
Tabi bu da bir görüş saygı duyarım.Hocam lakin o fiyata sırf abone satılıyor. Birde benim yöntemim biraz maliyetli. Maliyet azaltma çalışmalarım sürüyor bakalım.100tl bu hizmet için idealdir bana sorarsanız hem daha fazla müşteriniz olur fiyat yüksek olunca cazip gelmez genede siz bilirsiniz banada lazım böyle birşey şuan ama fiyatlar yüzünden kimse ile anlaşamıyorum
Tabi bu da bir görüş saygı duyarım.Hocam lakin o fiyata sırf abone satılıyor. Birde benim yöntemim biraz maliyetli. Maliyet azaltma çalışmalarım sürüyor bakalım.
Birde al sat yapılan yurtdışındaki hint panelleri ile karıştırmamak lazım. Bir sorun olunca saf ayağına yatanlardan almayı doğru bulmadığımdan bu tarz bir yol izliyorum. Umarın açıklayıcı olmuştur.![]()
Anladım hocam.tabiki sizde haklısınız ama benim bu tür hizmetlere verebilceğim maksimum fiyatı yazdım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.