Günceldir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Estağfurullah. İlgin,alakan ve bilgilendirici güzel yorumun için ben teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle bol kazançlar.Hocamdan 1 ay önce 4000 saat izlenim aldım tek bir videom için ortalama olarak tüm izlenimin gelmesi 2 hafta sürdü. Kendisi uzun süreceğini bilgilendirmişti ama ben videolara bölmek yerine tek bir video göndermesini istedim. Kanalın para kazanması 10 gün sonra açıldı kanal %100 özgündür. Forumda en sinir olduğum olaylardan birisi arkadaştan hizmet alıp karşılığında dönüş yapmaması yada kafamızda soru işareti kalması para verirsem ya açılmazsa ? 3 aşamalı yada manuel onay almış kanallara 1500 tller vermek yerine izlenim ve abone satın alın onaylanıyor. Bundan sonra uzun bir süre kendisiyle çalışacağım. Benim kanalla ilgili ek bilgi almak isteyenler özelden yazsın. Arkadaşımızın konusunu kirletmeyelim. Hayırlı satışlar dilerim hocam Allah razı olsun sayenizde mutlu oldum![]()
Hayırlı olsun.Hizmet alındı. Kanalım aktif hale geldi. Teşekkürler. Referans olurum.
Pm le dönüş sağlandı.4k kaç günde gönderiyorunuz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.