Ana Sağlayıcısından Youtube 4000 Saat Hizmeti

• Kullanıcı excuse128
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
hocam iyi çalışmalar. Panelinize dün bakiye ekledm ilk defa alım yapıcaktım ama birşeyler sordum 2-3 soru hala cvp alamadım. Bi bakabilirmisiniz lütfen

Arkadaştan Bot Alındı Bugün Bitti. Bakalım Sonuçları Konu Altına Yazarım Telafi v.s hepsini yapıyor arkadaş sadece sistem çok yavaş ilerliyor başkada sorun yok iletişim v.s gün içinde dönüyor.
Teşekkür ederim. Güncelleme zamanı biraz yavaş oldu ama tam gaz stabil çalışmaya devam :)
hocam iyi çalışmalar. Panelinize dün bakiye ekledm ilk defa alım yapıcaktım ama birşeyler sordum 2-3 soru hala cvp alamadım. Bi bakabilirmisiniz lütfen
Dönüş sağlandı hocam.

güncelleme sebebi ile kalan kısmı iade etti arkadaş

Son düzenleme:
İbrahim hocam ile çalışmaya devam ediyorum gerekli olduğu zamanlarda eksiksiz iade yapıp çalışmaya devam edildiğinde fazladan dakika atıyor sürekli kendisi ile çalışmayı planlıyoruz
Hayırlı satışlar diliyorum hocam

hocam 1000 abone ücreti ne kadar. aboneler yurt içi mi , yurt dışı mı ? abonelerde düşme olursa telafi oluyor mu ve son olarak gönderdiğiniz abonelerle kanal onay alıyor mu ? fazla soru oldu ama kısa ynıtlar alırsam memnun olurum :)

hocam 1000 abone ücreti ne kadar. aboneler yurt içi mi , yurt dışı mı ? abonelerde düşme olursa telafi oluyor mu ve son olarak gönderdiğiniz abonelerle kanal onay alıyor mu ? fazla soru oldu ama kısa ynıtlar alırsam memnun olurum :)
1-Şuan için yurtdışı.
Açıklamasına bakabilirdiniz.
2-30 Gün telafili
Açıklamasına bakabilirdiniz.
3- Konuda mevcut onay alanlar. Konuya bakabilirdiniz.
Lütfen rica ediyorum okuyup yazarsanız sevinirim. Elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. Ama şu hep aynı klasik sorular cidden vaktimi alıyor. :) Biraz daha dikkatli olursanız sevinirim. Sizin için demiyorum genel için. İyi forumlar.

Abone bot olmasını geç, bot hesapların fakesinin botunun bağcığı olsa yine onay alır. Yt inceleme ekibi abonelerin bot mu gerçek mi olduğunu incelemez. Onu youtube filtreleri ve sistemleri yakalar. Onay ekibi sadece videolara odaklanır.

Reis 1000 saat izlenme alıcam 3000 saat şuan özgün fakat bilgi kanalında 1 saat ne videosu yapabilirim anlaşılmaması için ?

İbo bana gönderdiğin 4000 saat sonrasında kanalım asla para kazanmaya açılmadı yaklaşık 8 aydır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri