Güncel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tecrübelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum.Miktara göre hız belirlenmekte hocam.4 gün önce panelden kanalıma 55 adet abone siparişi geçtim.Daha yarısı gelmedi.Ortalama günlük 5-6 abone geliyor. 1000 abone sipiariş bitiş süresi bu hesapla en iyi şartlarda 20 gün.Bence çok yavaş.
Çok değerli yorumlarınız için teşekkür ederim tekrar çalışmak dileğiyle.15 ağustosta sanal kartımla https://smmfast.com adresinden bakiye yükledim.2 dakikada sisteme yansıdı bakiyem ve aynı gün 2000 saat youtube izlenim servisi satın aldım.Ertesi gün izlenimler başladı ve 48 saat sürmeden 2000 saatim sorunsuz tamamlandı.Whatsapp üzerinden de kendisi sorularıma kısa sürede cevap verdi.Kanalım tamamen organik ve müze ve tarihi yerler videolarımı çekip yayınlıyorum.Kanalım şuan incelemeye alındı umarım onaylanır ve emeklerimin karşılığını alırım artık.Arkadaşa teşekkür eder,aldığım hizmetten memnunum ve herkese tavsiye ederim.
Saygılar
Evet alabilirsiniz. Skype üzerinden yazmanız yeterli.500 saat satın alabiliyormuyuz ?
Hayırlı olsun hocam.Arkadaşlar Kanalım onaylandı;
Para Kazanma
Hesap durumu: Para kazanma özelliği etkin Video Yöneticisi sayfanızda para kazandığınız videoları inceleyebilir ve değişiklikler yapabilirsiniz.
Mrb, mümkünse skype adresinizi yazabilirmisiniz size bazı sorular sormak istiyorum.Arkadaşlar Kanalım onaylandı;
Para Kazanma
Hesap durumu: Para kazanma özelliği etkin Video Yöneticisi sayfanızda para kazandığınız videoları inceleyebilir ve değişiklikler yapabilirsiniz.
Hayırlı olsun hocamSipariş geçtim hayırlı olsun
4000 saat + 100 abone
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.