Hocam şuan günlük kaç abone gönderebiliyosunuz ve sipariş verdikten ne kadar süre sonra başlıyor?Konu güncellenmiştir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şuan günlük kaç abone gönderebiliyosunuz ve sipariş verdikten ne kadar süre sonra başlıyor?Konu güncellenmiştir.
Bundan önceki sistemde fix yemiştik tüm gün onla uğraştığım için yazamıyordum ve neyse ki bugün düzelttim. Ve ilk iş Allahım şahit sana hatırlatmak oldu. Ek ücret dahi istemeden 100tl karşılığı 4000 saatini tamamlayacaktım, beklettiğimden ötürü.4k saat satın aldım, ödememi yaptım. 1-2 saate bitecek dedi. 1-2 güne razıydım.
Videoları hazırladım verdim. Bu adama ulaşmak marsa ulaşmaktan daha zor olduğu için ulaşmışken yemeğimden kalktım video çekip teslim ettim linkleri. aradan geçti 1 gün tek bir dakika izlenme bile gelmedi. Yalvar yakar işleme aldırdım.
Yazıyorum cevap yok, bir müddet sonra cevap geldi sadece 1 tane 20dklık video yeter demişti, ardından 2-3 tane daha 30dklık video istedi.
Abi özgün video bu, neyse hazırladım onları da verdim. Yalvarıyorum yakarıyorum izlenme yok abi, videolardan da görünüyor gözüm kızarmış artık yorgunluktan ben işimi fazlasıyla yapıp teslim ettim.
Neyse dedim, bekledim. yazıyorum, cevabı mektupla yollasa daha erken gelir. sistem çöktü, betaydı vs.. Iade geçeceğim dedi. Ben 300 ödedim, o bana 200ü geri verdi, 100 tl hiç bir şeye yaramayan bir hizmet ile uğraşlarımı ve paramı çöp etti.
Alacak arkadaşlar buna göre adım atsın. Bu adam yıllardır böyle. Yazacağım yazacağım dedim sonra kimseyi ticari konuda eleştirmek istemek istemiyorum diye sustum.
Boş yapma, ne olduğunu forumun eskileri gayet de iyi biliyor İbrahim. İsim vermek istemiyorum ama senin ismini duyup da sövmeyen adam yok bunun sebebi tamamen senin milletten parayı aldıktan sonra marsın derinliklerine kaybolman. İletişim, ilgi, işin kalitesi SIFIR! Şikayet konusu bugüne kadar 20 kere hakettin ben sustum. Milletin parasını çöp etmeye hakkın yok kardeş.
![]()
Teşekkür eder, yine beklerim.İzlenim hizmeti aldım, memnun kaldım. Hayırlı işler...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.