Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

şimdi yalan yok dubara yok bu arkadaşa tam 10 gündür skype yazıyorum forumdan yazdım pm olarak hizmet almak için ne skype nede forumdan pm dönüş var bana kalırsa 10tl değil 1tl etmez bu hizmet.. hemen kızarlar açıklayım
adama skype ilk açtıgı zaman yazdım dönüş yok buradan pm attım dedimki hocam madem
konu güncel güncel yazıyorsun skype bak bişey et alalaım hizmet cevap yok vallaha billaha boş boş muhabbet
neden ?
ticaret yapana adamın önce iletişimi kuvvettli olur
skypeden yazmış buyrun
ben yazdım forumdan astalawista konuna istianen ekledim sonuç aşşagıda sonra bana kızarlar :......
adama salı günü yazmışım bugün yazmışım cevap yok :d
forumdan attıgım pmleri eklemiyorum artık hizmet istemiyorum o ayrı mevzu ben 10 lira vereyim konuyu kapatsın
ikidebir güncel güncel yazıp konuyu uplamasın insanı huylandırmasın.
herhangi bir şikayet durumunda yöönteici arkadaslar ö.m lre bakabilirler
ikidebir konuyu upluyor güncel güncel güncel pm atıyoruz yok skype yazıyoruz yok nedir bu sazan.avi mi ?????
haksızsam biri desinki haksızsın
Bir tane alabilirmiyim
Sent from my iPhone using Tapatalk
o may gat
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.