Anahtar Kelime ile Hit Çekme Eğitimi|SEO Uyumlu|Kaliteli ve Bütçe Dostu|Referans Alınacaktır!

KAMPANYA: 30.9.2016 - 1.10.2016 23:59 saatleri arasında eğitim setimiz 20 TL yerine 13.99 TL'ye sahip olabilirsiniz! :)

İyi düşünmeler o halde.

Hocam sence sen o pdf yi hayrına dağıt. Kimsenin alacağı yok.
Sevap işlemiş olursun.
Bağış yapmak isteyenler bağış yaparlar.
Yanlış anlama hocam. Kötü amaçlı yazmadım sadece bir öneri.

Son düzenleme:
Hocam sence sen o pdf yi hayrına dağıt. Kimsenin alacağı yok.
Sevap işlemiş olursun.
Bağış yapmak isteyenler bağış yaparlar.
Yanlış anlama hocam. Kötü amaçlı yazmadım.

Hocam burada alan sayısı çok az fakat Youtube üzerine değilde Webmaster üzerine olan forumlardaki satış oranım gayet güzel. Ayrıca ücretsiz dağıtarak daha önce para veren müşterilerimi de mağdur duruma sokmak gibi bir hataya düşmem. Sonuç olarak eğitim setine diğer satıcılar gibi 100-200 lira istemiyorum... Kötü amaçlı yazmadığını düşünmüştüm zaten bende...

Hocam burada alan sayısı çok az fakat Youtube üzerine değilde Webmaster üzerine olan forumlardaki satış oranım gayet güzel. Ayrıca ücretsiz dağıtarak daha önce para veren müşterilerimi de mağdur duruma sokmak gibi bir hataya düşmem. Sonuç olarak eğitim setine diğer satıcılar gibi 100-200 lira istemiyorum... Kötü amaçlı yazmadığını düşünmüştüm zaten bende...

aslında bi videoda deneyip resimlerini atsan daha faydalı olacaktır.. Youtubede belli hangi kelimeden izlenim alınmış vs.

Konumuz günceldir, iletişim için PM atabilirsiniz.

Arkadaşlar [MENTION=12642]Karacabey[/MENTION] adlı arkadaşa özel mesaj attım. Dönüş yaptı bana.
Sakin almayın. Youtube izlenimleri siliyor dedi.
Konu sahibi arkadaş bi açıklama yapabilir misin?

Arkadaşlar [MENTION=12642]Karacabey[/MENTION] adlı arkadaşa özel mesaj attım. Dönüş yaptı bana.
Sakin almayın. Youtube izlenimleri siliyor dedi.
Konu sahibi arkadaş bi açıklama yapabilir misin?

Padon ama belirttiğin kişi bu eğitim setini almış mı? Yaptığın sahtekarlık insanlığının ne kadar ucuz olduğunu gösteriyor! 2 konumu da baltalamak için ücret mi aldın yoksa? :)

bu sana kapak olsun

Nasıl bir anlayış yapısına sahipsin acaba sen? Bu mesaj diğer konuma ait ve diğer konu üzerinden cevabımı verdim. Aynı ve saçma mesajlarınla 2 konumu birden baltalamayı kes artık, ne kadar seviyesiz olduğunu gösterme!

Su an isteyim sabah eve gecince atarim alip almadigimi gorursunuz ozel msj da atarim konustuklarimizi

yöntem uygulandıktan sonra gelen hitleri gösteren bir görsel ekleyebilir misiniz hocam

bu set hakkında düşünceniz nedir merak ediyorum ?
almışsınız galiba arkadaş eğitim setiniz hayırlı olsun yazmış onun için alıntı yapıyorum

bu set hakkında düşünceniz nedir merak ediyorum ?
almışsınız galiba arkadaş eğitim setiniz hayırlı olsun yazmış onun için alıntı yapıyorum

Google webmaster tool saymıyor ama google analytics ve sayyac.com anahtar kelimeleri gösteriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri