Analytics Canavarı v2 | Sınırsız Hit Gönderme Artık Mümkün | Lisanslı Satış |

D
  • Kullanıcı DunyaBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ref varsa alalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

günlük ne kadar hit alabiliriz ?

i7 işlemci 1gbit hız tahmini bi rakam söyleyebilirmisiniz bide gerçekten link kısaltma sitelerinden ödeme alabilirmiyiz denendimi daha önce ?

Günlük ortalama 30k diyeyim hocam üstü de olabilir. Link.tl'de denedim sadece eksik sayıyorlardı ve tek reklam gösterimi vardı. Burada çalıştı fakat ödeme almadım ödeme limiti yukarı çekildiği için.

herhangi bir şekilde adsenseye ve siteye zararı oluyor mu geçersiz gösterim v.s gibi bundan kaynaklanan doğacak problemlerin sorumlululuğunu üstleniyor musunuz?

herhangi bir şekilde adsenseye ve siteye zararı oluyor mu geçersiz gösterim v.s gibi bundan kaynaklanan doğacak problemlerin sorumlululuğunu üstleniyor musunuz?

Adsense zararı olmuş olsaydı görselde eklemezdim. Kendi adsense'li sitelerimde kullandığım programdır sıralama yükseltmek için. Bir problem teşkil etmeyecektir yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)

Hocam Google çok çakal bir arama motoru böyle şeylere yer vermeyeceğini biliyorum.

---------- Spam Engelliyici 13:37 ---------- Önceki Mesaj 13:37 ----------

Hit hilesi = Adsense Ban.

kullandığım bir yöntem vardı :D kazanç sağlıyordu kesinleşme gününe gelince malesef inceleme takıldı ödenmedi ve üzerine hesabıma bir ay reklamlardan para kazanmama izin vermediler bu ayın 11'de cezası bitecek.Onun için adsense kullanmayın %100 pişman olursunuz.Başka sistemler için kullanabilirsiniz

Hocam Google çok çakal bir arama motoru böyle şeylere yer vermeyeceğini biliyorum.

---------- Spam Engelliyici 13:37 ---------- Önceki Mesaj 13:37 ----------

Hit hilesi = Adsense Ban.

O zaman 150 kişinin birden adsense'i patlayacak ve bizim pinlerimiz boş yere geldi hocam. Siz de haklısınız tabi.. Programın çalışma prensibini sorsaydınız anlatırdım. O kadar emin konuşmuşsunuz ki program sanki size ait ve tamamen programa hakimmişsiniz gibi... Teşekkürler yorumunuz için

O zaman 150 kişinin birden adsense'i patlayacak ve bizim pinlerimiz boş yere geldi hocam. Siz de haklısınız tabi.. Programın çalışma prensibini sorsaydınız anlatırdım. O kadar emin konuşmuşsunuz ki program sanki size ait ve tamamen programa hakimmişsiniz gibi... Teşekkürler yorumunuz için

Programa hakim olmam veya olmamam sorun değil. Bende yazılımla uğraşıyorum. Madem öyle bu sistemle hit sağlanacak lisansı niye 50 TL'den satıyorsunuz ? Madem öyle herkes hite hit, paraya para demeyecek o zaman lisansı 50 tlye satmanızdaki husustaki durum ne. Herkes o zaman hit hilesi yapsın. Herkes alexada tavan yapsın. Kendine ait olan siteyi gösterin de bakalım alexa sıralamalarında kaçıncısınız. ? veya seoda nasılsınız.

Son düzenleme:
Programa hakim olmam veya olmamam sorun değil. Bende yazılımla uğraşıyorum. Madem öyle bu sistemle hit sağlanacak lisansı niye 50 TL'den satıyorsunuz ? Madem öyle herkes hite hit, paraya para demeyecek o zaman lisansı 50 tlye satmanızdaki husustaki durum ne. Herkes o zaman hit hilesi yapsın. Herkes alexada tavan yapsın. Kendine ait olan siteyi gösterin de bakalım alexa sıralamalarında kaçıncısınız. ? veya seoda nasılsınız.

Çalıştığımız sitelerin genel durumunu özel mesajda gösterebilirim. Buyrun lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri