Analytics kazançları yansımıyor?

• Kullanıcı rhaegar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
şimdi benim kanallardan birisine baktım,kazançlarda son güncelleme 20.10.2014e ait.1 haftadır yansıma olmamış.ilginç bi durum :)

en son tarihe kadar gitmemişsin heralde 1 sayfa daha ilerle 23 e kadar yansıma var :D

---------- Spam Engelliyici 05:25 ---------- Önceki Mesaj 05:22 ----------

Evet şuan yansıdı kazançlar şimdi uyuyabiliriz :)

en son tarihe kadar gitmemişsin heralde 1 sayfa daha ilerle 23 e kadar yansıma var :D

---------- Spam Engelliyici 05:25 ---------- Önceki Mesaj 05:22 ----------

Evet şuan yansıdı kazançlar şimdi uyuyabiliriz :)

anlamadım hocam,sayfa 1-2 diye bişet yokki youtube panelinde?bu ay seçili işte,şimdi tekrar baktım en son 20.10.2014 var.kanalın yeni olması ile alakası yoktur heralde.adsense panelindede 24.10.2014 var şuan en son.

anlamadım hocam,sayfa 1-2 diye bişet yokki youtube panelinde?bu ay seçili işte,şimdi tekrar baktım en son 20.10.2014 var.kanalın yeni olması ile alakası yoktur heralde.adsense panelindede 24.10.2014 var şuan en son.

tarihe göre listeleniyorya kazanç 30 günü tek sayfada göstermiyor belki diğer sayfaya bakmamışsınız dedim şuan tüm kanallar 24 e kadar yansımış durumda

tarihe göre listeleniyorya kazanç 30 günü tek sayfada göstermiyor belki diğer sayfaya bakmamışsınız dedim şuan tüm kanallar 24 e kadar yansımış durumda

benim bu kanalda bi pislik var ama hadi hayırlısı :) youtube panelinde 16 sından sonra 20 yansımış yani 17-18-19 yok.ve 20den sonrasıda yok...adsense panelinde ise (bu kanala özel,sıfır adsense açtım yani tek kanal tek adsense) öncesinda sorun yok ama 20-21-23-24 var en son.orada bide aradaki 22 eksik :p

benim bu kanalda bi pislik var ama hadi hayırlısı :) youtube panelinde 16 sından sonra 20 yansımış yani 17-18-19 yok.ve 20den sonrasıda yok...adsense panelinde ise (bu kanala özel,sıfır adsense açtım yani tek kanal tek adsense) öncesinda sorun yok ama 20-21-23-24 var en son.orada bide aradaki 22 eksik :p

evet gerçektende bir tuhaflık var. bakalım youtube nasıl bir şey getirecek bu sefer.

evet gerçektende bir tuhaflık var. bakalım youtube nasıl bir şey getirecek bu sefer.

Benim 2 kanalım kapandığından göremedim 24 ekim yansıdıktan sonra 25 ve 26 hemenmi yansıdı yoksa aradan çok zaman geçtimi ?

40tl den 13 tl düşüş var 2 günde kanalda sorunda yok baktım

benimde 1 haftadır sabit olan tbm arttı izlenim düştü kazançtada ufak bi düşüş var

Şimdi kontrol ettim 26 ekime kadar yansımış. Gerçi yansısa ne 40K 0,47 TL içerik türkçe değil. İyice rezalet oldu. Kırk takla atıyoruz kanalı ayakta tutacağız diye getirisine değmiyor.

Arkadaşlar yokmu cevap verecek gece 24 ekim yansıdıktan nekadar süre sonra 25 ve 26 ekim kazançları yansıdı

Arkadaşlar yokmu cevap verecek gece 24 ekim yansıdıktan nekadar süre sonra 25 ve 26 ekim kazançları yansıdı

kardesim partnerse kanalın 2 günde bir yansıma gerceklesir. eger adsenseyse anlık yansır . ha yansıma dielim bekle gelir . gelmesse de kanallarına bak patlayan olmustur.

kardesim partnerse kanalın 2 günde bir yansıma gerceklesir. eger adsenseyse anlık yansır . ha yansıma dielim bekle gelir . gelmesse de kanallarına bak patlayan olmustur.

bunları biliyorum hocam şöyle bi durum var bende geçen hafta telif yedim 2 tanesinin 2 günlük kazancını göremedim birkaç saat önce kalktım baktım kapanmışlar ama önemli olan kazançlar yansıdıktan sonramı kapandı yansımadanmı kapandı bu yüzden soruyorum 24 ekim yansıdıktan nekadar süre sonra 25 ve 26 yansıdı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri