Anamur muzu satmak istiyorum tavsiyeye ihtiyacım var

S
  • Kullanıcı SUAYP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
Benim amacım mersindekilere satmak değil sen mersinde isen anamur muzu rahatlıkla alabilirsin ama örnek veriyorum samsun trabzon gibi yerlerde anamur muzu bulamazlar. İthal muza 7 lira vermektense 5.5 lira anamur muzuna vermeleri daha mantıklı değil mi ?

Peki hocam hayırlı işler size.

Benim amacım mersindekilere satmak değil sen mersinde isen anamur muzu rahatlıkla alabilirsin ama örnek veriyorum samsun trabzon gibi yerlerde anamur muzu bulamazlar. İthal muza 7 lira vermektense 5.5 lira anamur muzuna vermeleri daha mantıklı değil mi ?

5.5 lira muz + 5tl de kargo en az etti sana 10.5 tl :) daha pahalıya gelecek

sana tavsiyem manavlarla,marketlerle anlaşıp toplu olarak göndermen 20 manav ile anlaşsan 20manavx20kg =400kg haftada satarsın.bugün aldım kilosu 6,50 tl . keşke bizde alabisek ucuzdan manavda fiyatlar uçuyor

5.5 lira muz + 5tl de kargo en az etti sana 10.5 tl :) daha pahalıya gelecek
Yukarıdaki bölümlerde belirttim satışlar 5-10-20 gibi olmalı kar elde etmem için aynı şekilde alıcı içinde :=) 1 kilo için dediğiniz 5 lira kargo verirken 3+ kilodan sonra kilo başı 8krş kar ondan sonra başlıyor :=)

+ muzu 5.5 lira dan alarak bu işten kar edilmez :)) daha ucuz bulacağıma inanıyorum :D

---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

sana tavsiyem manavlarla,marketlerle anlaşıp toplu olarak göndermen 20 manav ile anlaşsan 20manavx20kg =400kg haftada satarsın.bugün aldım kilosu 6,50 tl . keşke bizde alabisek ucuzdan manavda fiyatlar uçuyor

tşkler bunuda göz önünde bulundurcam.

Dolapda 1 haftadır bekleyen muzlar varıd,iyi hatırlattın , çürüyüp gitmeden bir tane yiyim

Yukarıdaki bölümlerde belirttim satışlar 5-10-20 gibi olmalı kar elde etmem için aynı şekilde alıcı içinde :=) 1 kilo için dediğiniz 5 lira kargo verirken 3+ kilodan sonra kilo başı 8krş kar ondan sonra başlıyor :=)

+ muzu 5.5 lira dan alarak bu işten kar edilmez :)) daha ucuz bulacağıma inanıyorum :D

---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

tşkler bunuda göz önünde bulundurcam.

hocam mesela 10 20 kilo aldık ne kadar durur bunlar bozulmadan ne kadar sürede tüketilmeli?

hocam mesela 10 20 kilo aldık ne kadar durur bunlar bozulmadan ne kadar sürede tüketilmeli?

Ben kendim kargomdan örnek vereyim Mersin den babam kargoya verirken 1 kasa muz için bahsediyorum (16-20kg) Mersinden Trabzona 3-4 günde geliyor elime ulaştığında yeni sararmış gibi olur bundan 1 hafta sonra gayet güzelce yetişmiş olur.hafif benekli bir hal aldıktan sonra 2-3 gün sonra erimeye başlar .

şu resim gayet güzel açıklama için ben kargoya verirken 2 halinde ,size ulaşınca 4-5 gibi olur 1 hafta içinde tüketmek iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Ben kendim kargomdan örnek vereyim mersin babam kargoya verirken 1 kasa muz için bahsediyorum (16-20kg) mersinden trabzona 3-4 günde geliyor elime ulaştığında yeni sararmış gibi olur bundan 1 hafta sonra gayet güzelce yetişmiş olur.hafif benekli bir hal aldıktan sonra 2-3 gün sonra erimeye başlar .

şu resim gayet güzel açıklama için

Baban kargoya verdiğinde 1 numaralı resimdeki gibi oluyor,3-4 gün sonra sana ulalştığında kaç numaralı resimdeki gibi oluyor hocam , biz anadolu çocuğuyuz Muzdan anlamayız,Anlayacağımız şekilde yazar mısın..Ha avakado ha muz ikiside aynı ,ikisindende anlamayız yani,,Anlayacağımız dilden alatır mısın

Baban kargoya verdiğinde 1 numaralı resimdeki gibi oluyor,3-4 gün sonra sana ulalştığında kaç numaralı resimdeki gibi oluyor hocam , biz anadolu çocuğuyuz Muzdan anlamayız,Anlayacağımız şekilde yazar mısın..Ha avakado ha muz ikiside aynı ,ikisindende anlamayız yani,,Anlayacağımız dilden alatır mısın

düzelttim üstte.

10 20kg muz 2 3 günde yenmez hocam ya bu mantıkla da kimse 10 20kg almaz..

10 20kg muz 2 3 günde yenmez hocam ya bu mantıkla da kimse 10 20kg almaz..

Tek kişi mümkün değil doğrudur :=) 2-3 değil 1 haftada yenmez(1 hafta dayanacaktır muz 2-3 günde bozulmaz) ama aile için
haftalık 5-10 kilo rahatlıkla tüketilir diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri