Anamur muzu satmak istiyorum tavsiyeye ihtiyacım var

S
  • Kullanıcı SUAYP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Yöntemleri & Satış Ortaklıkları
S

SUAYP

Guest
Arkadaşlar kendimde Anamur a yakın bir yerde yaşıyorum.Kendi muz seramız da var.Şöyle bir şey düşünüyorum muzu güzelce paketleyip kargo ile direk adrese göndererek satmak istiyorum.Markete girenler muzun 7.lira olduğunu görünce eminim almaktan vazgeçiyor :=) ben kendim daha ucuza rahatlıkla adrese teslim yerli organik muzu satabilirm.İnsanlar buna nasıl yaklaşır mesela bir site açıp satmak istesem nasıl olur neler yapmam lzm herhangi başka bir şey satan bilgili bir arkaşlar varsa önerilerinizi ekliyorum.

kargoyla zor. almak isteyen adam 1 kilo alır 2 kilo alır. bu da 10 tl den fazla etmez. bir de kargo parası vereceksin. sana kar kalmayacak..

kısa sürede bozulan ürün olduğundan alımlar az miktarda olur buda sana kar bırakmaz kargo felan çıkınca.

muzlu nakletmek

Kendim şuan trabzondayım babam bir kaç defa kargo ile gönderdi.Muz kargo ile zaten sarı olarak gönderilmez.Yeşil haldeyken gönderilir kargoda nakil sırasında 2-3 gün içersinde sararmaya başlar. Evet 1-2 kiloda kar elde edilmez min 5-10 kilo diye düşünmüştüm :=) babam bile bana gönderirken 20kg gönderiyor :=)

fiyat uygun olursa is yaparsın. toptan satıs icin fiyat pm atabilirmisin ?

Satış ve fiyat

Evt bende konuyu açmadan nette araştırım 2-3 siteye baktım açıkcası siteler güncel değil 1 tanesi günceldiği baktığımın pek fazla sitede yok zaten fiyat konusunda gerekli araştırmaları yapmak lzm normalde zaten üretip satıyoruz muzu güzelce paketleme +kargo gibi maliyetleri net olarak hesaplamak lzm ancak ondan sonra net bir fiyat verebilirim. ama gördüğüm sitelerde 6-7 gibi mümkünse 5.5l gibi fiyattan satmayı düşünmüştüm.Yerli bir üretici olarak şunuda söylemek istiyorum :=) diğer muzlara (ithal) çok daha lezizdir.eğer o bölgelerde bulunmuşsanız zaten tatmışsınızdır.

Anamur muzunu bu gün pazardan 4.5 TL ye aldım - İzmir . (İthal muz 7 TL )

1 kilo için

ptt kargodan kontrol ettim 1 kiloya kadar 8 lira kargo ücreti alıyor 3kg-50kg kadar her kilo için 0.80 krş alıyor yani mininum 3 kilo olmalı satışlar hem satıcı için karlı hem alıcı için :=)

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

Anamur muzunu bu gün pazardan 4.5 TL ye aldım - İzmir . (İthal muz 7 TL )

şöyle olmuş olabilir örnek veriyorum pazar aldığınız yer (kişi kendi aracı ile mersinden alıp izmir e nakletmiştir bu şekilde fiyat mümkündür onuda düşündüm ama ciddi yatırım lzm ona şuan için öyle bir yatırım mümkün değil :(( )
+ herkesin sonuçta pazar alabilme şansı yok
çok müşteriden ziyada belirli sayıda bir müşteri ile aylık uygun gelirler elde etmek istiyorum.

Anamur muzunu ne kadar'dan satmayı düşünüyorsunuz hocam [MENTION=17997]SUAYP[/MENTION]

Anamur muzunu ne kadar'dan satmayı düşünüyorsunuz hocam [MENTION=17997]SUAYP[/MENTION]

Üsttede belirttim şuan sadece düşünce aşamasında gerekli masrafları net bir şekilde hesaplamak lazım tahminen 5.5 gibi olur diye düşünüyorum.

Üsttede belirttim şuan sadece düşünce aşamasında gerekli masrafları net bir şekilde hesaplamak lazım tahminen 5.5 gibi olur diye düşünüyorum.

yerli muza kargo dahil fazla hocam.mersin halinde bile o kadar fiyatlı değil kaldıki siz aracısız direk satıcısınız.

ithal muzlar son derece zararlı ve tatsızdır ama her yerde iyi anamur muzu bulunmuyor ben mersinde oturuyorum anamurda yediğim muzun aynısı yok plastik gibi şeyleri anamur muzu diye satıyorlar.

yerli muza kargo dahil fazla hocam.mersin halinde bile o kadar fiyatlı değil kaldıki siz aracısız direk satıcısınız.

Benim amacım mersindekilere satmak değil sen mersinde isen anamur muzu rahatlıkla alabilirsin ama örnek veriyorum samsun trabzon gibi yerlerde anamur muzu bulamazlar. İthal muza 7 lira vermektense 5.5 lira anamur muzuna vermeleri daha mantıklı değil mi ?

gittigidiyor sitesinden satış yap alanlara not düş 100 tl altı satışımız yoktur diye, ben çok rastlıyorum ah ucuz alayım ama 50 tl limit oluyor mecbur 50 tl verip tost çeşitleri alıyorum gerçektende verdiğim parayı hak ediyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri