Anason'un Aldığımız Mailler ve Kötü Muamele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş şu " abd onaylı mail " yazmasına rağmen " +44 yani kanada ve ingiltere onaylı mail " satma olayına cevap verdin de ben mi kaçırdım acaba?

amerikalılar ve ingilizler aynı dili konuşur uzatacak birşey yok:D

Iyi stres atma yeri oldu konu kitlenirse bide bu glayncılarn oyununa gelme gibi de niyetim yok

Son düzenleme:
adam gamsızlıktan kırılacak yemin ediyorum. bana böyle ithamlar savrulsa kan ter içinde kalırdım. neyse ki alnımız ak, sırtımız pek arkadaş.

Konu kitlenir kitlenmesinede.
Forumda mail satanların %70-80'i botla vs açıyor.
( bana kanıt sormayın açanlar sistemimim gizli muhabbeti yapıp göstermez )

Ben bile 1 mail açarken Mail satıcılarının iddia Ettiği gibi ip-Mac reset attığımda, ortalama modeme reset 1-1,5dk ip alması.
Mac reset derken birde maili çok seri açsam 5-6 dk'da mail açıyorum.
Hatta bazen 10dk olduğuda oluyor.
He birde Çerezleri temizleme muhabbeti var, ben çerezleri temizlemiyorum.
Birde çerezleri temizlediklerini varsayım, oda kafadan 2dk olur.

Şimdi bu mail satıcıları günde 1k bile satış yapabilirken ortalama 5dk süren bir mail açma işleminde nasıl 1k maili günde açıyorlar?
Az matematik.

Anason çok rahatsın sen, bu rahatlık nereden kaynaklanıyor gerçekten anlayamadım. Hiçbir iddiaya doğru dürüst cevap vermeden böyle insanları oyalamak, laf ebeliği yapmanın bir lüzumu yok. Arkadan benim de bilmediğim bir güç var ona mı güveniyorsun anlamadım. Şuan hiç bir şey yüzünden suçlu bulmadan, forum kuralları çerçevesinde, sadece istediğim için 2 hafta uzaklaştırıyorum seni. Sonra gelip satış yapmak istersen de bu konudaki problemleri çözmemiz gerekiyor. Şimdilik konuyu kilitliyorum. Zaten 2 haftalık süre içerisinde [MENTION=11620]era[/MENTION] ile birlikte bir projeyi tamamlamış ve her şeyi daha güvenilir hale getirmiş olacağız. Kullanıcılarımızı mağdur etmeyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri