Anatoliatv Açılmıştır(Zoomin.tv ile anlaşmalı)

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
alıntı : Kazançınız 1,000 izlenme için 3-10 dolar arası verir genellikle ama fazlası var eksiği yok diyebilirim [MENTION=4536]bbs1[/MENTION]

hayırlı olsun dostum

sana bişey danışmak istiyorum yukarıda alıntı yaptıgım cümlede demişisn her 1 k izlenime 3-10 dolar arası gelir yalnız ben zoomin partneriyim özgün rusça kanalımda fakat bende durum böyle degil

kanal baya popüler oldu son zamanlarda bende adsenseden ayırdım zoomin çok iyi diye duydum ama malesef benim kanalımda bu olay hüsranla bitti senden istedigim eger zoomin ile görüşüyorsun bu konu hakkında konuşurmusun benim kanalda mı sorun var ki bu kadar az veriyor sana pm attım

parner kanallara çalışıcam senın konun benım konum sayılır.. takipdeyim cevabın... vaat edılenlerlde sonuçlar eşit olmuyor.. gerçek olsun doğru olsun hesap kıtabımıza ona gore yapalım... artık sıfır kanallar açıp parnere çalışıcam bende... Turk desteklı olanlar benım için önemli...

İlk iş ortağınız oluruz umarım :)

Teşekkür ederim

Hayırlı olsun inşaAllah.

Teşekkürler sağolun

alıntı : Kazançınız 1,000 izlenme için 3-10 dolar arası verir genellikle ama fazlası var eksiği yok diyebilirim [MENTION=4536]bbs1[/MENTION]

hayırlı olsun dostum

sana bişey danışmak istiyorum yukarıda alıntı yaptıgım cümlede demişisn her 1 k izlenime 3-10 dolar arası gelir yalnız ben zoomin partneriyim özgün rusça kanalımda fakat bende durum böyle degil

kanal baya popüler oldu son zamanlarda bende adsenseden ayırdım zoomin çok iyi diye duydum ama malesef benim kanalımda bu olay hüsranla bitti senden istedigim eger zoomin ile görüşüyorsun bu konu hakkında konuşurmusun benim kanalda mı sorun var ki bu kadar az veriyor sana pm attım

Hocam bende 4-5 ay kadar zoomin partnerli kanal kullandım.10 bin görüntülenmeye bu kadar az verdiğine ilk defa tanık oldum.Hangi networkle çalışıyorsun? Bunu birde oradaki yetkili arkadaşlara sormanı öneririm,ama ben yinede resmi aldım gün içinde yetkili arkadaşlara sorup sebebini öğrenmeye çalışıcam.

---------- Mesaj saat 10:59:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:58:54 civarında gönderildi. ----------

Teşekkür ederiz

alıntı: Hocam bende 4-5 ay kadar zoomin partnerli kanal kullandım.10 bin görüntülenmeye bu kadar az verdiğine ilk defa tanık oldum.Hangi networkle çalışıyorsun? Bunu birde oradaki yetkili arkadaşlara sormanı öneririm,ama ben yinede resmi aldım gün içinde yetkili arkadaşlara sorup sebebini öğrenmeye çalışıcam. [MENTION=4536]bbs1[/MENTION]

tamamdır saolasın ben zoominin directoru jaap'a ulabilsem bunu iletecektim ama adama birtürlü ulaşamıyorum maillere cevap vermiyor çalıştıgım networkun ismini şuan vermem dogru olmaz yanlış anlaşılır karalamak gibi anlar en iyisi sen bir sor sonuca göre o arkadaşlada konuşucam zaten en yakın zamanda

alıntı: Hocam bende 4-5 ay kadar zoomin partnerli kanal kullandım.10 bin görüntülenmeye bu kadar az verdiğine ilk defa tanık oldum.Hangi networkle çalışıyorsun? Bunu birde oradaki yetkili arkadaşlara sormanı öneririm,ama ben yinede resmi aldım gün içinde yetkili arkadaşlara sorup sebebini öğrenmeye çalışıcam. [MENTION=4536]bbs1[/MENTION]

tamamdır saolasın ben zoominin directoru jaap'a ulabilsem bunu iletecektim ama adama birtürlü ulaşamıyorum maillere cevap vermiyor çalıştıgım networkun ismini şuan vermem dogru olmaz yanlış anlaşılır karalamak gibi anlar en iyisi sen bir sor sonuca göre o arkadaşlada konuşucam zaten en yakın zamanda

Anlıyorum hocam ben zaten hangi networkle çalışıyosun derken kötüleme amaçlı sormadım onlara danışman daha iyi olur anlamında onları kötülersem kendimide kötülemiş olurum çünkü bende zoomin.tv ile çalşıyorum,ama dediğim gibi sorup öğrenmeye çalışıcam

hocam öncelikle hayırlı olsun. Benimde bir partner sitem var. ingilizce bir site açtım ancak nasıl başvuru yapacağımı bilmiyorum (zoomin'e) yardımcı olurmusun ?

hayırlı olsun dostum

videoların oynatma konumu,para kazandıran oynatma durumları nedir hocam?bende 17k izlenmeye 1.5$ civarı aldım,büyük ihtimal senin sorun da aynıdır benle.

hayırlı olsun hocam yalnız yuzde 30 kesinti türk partnerlere göre çok değilmi ?

hayırlı olsun hocam yalnız yuzde 30 kesinti türk partnerlere göre çok değilmi ?

sağolun hocam, yüzdelik kısma ben müdale edemiyorum.Zaten aradaki farkı zoomin.tv kalitesiyle kapatıyor.gelmek isteyenler kedni tercihleriyle geliyorlar zoomintv nin kalitesini anlatmama gerek kalmıyor

videoların oynatma konumu,para kazandıran oynatma durumları nedir hocam?bende 17k izlenmeye 1.5$ civarı aldım,büyük ihtimal senin sorun da aynıdır benle.

çözüldü benim sorun ETCNETWORK sayesinde

benim kanalın sorununu çözdük sagolsun abonelerim full mobilden izliyorumuş neredeyse %46 ordan izlenim almışım onun için öyle düşükmüş

dashboard da 9 dolarlık ödeme var ama hala bu ödeme yapılmadı ne zaman yapılacak bu ödeme ?

Arkadaşlar bgbg'de ki en önemli faktör video uzunluğu ve toplam izlenme sayısıdır bana göre.
Buda Zoomin.tv 'den :)

K65qZv.png

Hocam öncelikle hayırlı olsun. İşiniz rast gider inş. Paypal alt ödeme limiti ne kadar acaba? 1$ olsa dahi paypala alabiliyor muyuz ödemeyi?

sağolun hocam, yüzdelik kısma ben müdale edemiyorum.Zaten aradaki farkı zoomin.tv kalitesiyle kapatıyor.gelmek isteyenler kedni tercihleriyle geliyorlar zoomintv nin kalitesini anlatmama gerek kalmıyor

mrblar halen aktifmsiniz ? öle ise pm atarmısısnız lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri