Anderlecht-Galatasaray 26.11.2014 21:45

Prandelli ile kimya uyuşmadı işte bu çoktandır belli, adam gibi bir antrenör gerekiyor.

Gs bu kadar kötü takım değil, yabancıları kaliteli, Ersun Yanal olsa uçurur bu takımı misal.

İyi bir antrenör bulunursa GS lige asılır, UEFA ya kalabilse orda da iş yapardı iyi bir antrenör ile.

Vallaha haline ben üzüldüm.

bu oyunculara hangi teknik adamı getirirsen getir amatör küme düzeyinde oynar , bu adamları oynatmanın tek yolu GAZPROM ile Sponsorluk yapmak gaz eksiğimiz olmaz :D

Anderlecht 2-0 alir maci. Hatta selcuk kirmizi kart gorur.

prandelliyi gönderirken burakı da birlikte versinler. :D

Anderlecht 2-0 alir maci. Hatta selcuk kirmizi kart gorur.

206620110116014942526.jpg

adama ettiğim küfürleri kitap yazarım satarım kitlesi olur :D
ağlancak halime gülüyorum yazık.

Ben de bir Trabzonsporlu olarak ligde değil de (gerçi liderin sadece 1 puan gerisinde) Avrupa'da GS'nin düştüğü hale acıyorum. Sonuçta ülke puanı için kötü bir olay. Ama yemin ediyorum şu takıma Yılmaz Vural'ı getirsinler, bakın o zaman futbolcuları döve döve oynatmıyorsa adam değilim :D

Ben ekran kaydı yaparak 2.golü atayım yt'ye dedim, direk uefa telifi çıktı. nasıl anladılar şaşırdım. böyle maç zamanlarında manuel olarak birileri müdahale ediyor galiba.

Galatasaraylıyım ama iddaada anderlechte 200 bastım karlı bir gündü :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri