"Android 5.0 Lollipop" Çıkmazı !

androitik

Kayıtlı Üye
Android 5.0 Lollipop" Çıkmazı !

Geçtiğimiz günlerde "Android 5.0 Lollipop" tanıtıldı, ancak bir çok soruyu da beraberinde getirdi.
"Android 5.0 Lollipop" hangi cihazlarda güncellenecek ve daha birçok soru.Bazı şirketler güncelleyecekleri cihazları açıklasalar da, dün gelen haber kafaları iyice karıştırdı.

Dün Google "Yönetici/Teknoloji Başkanı: Sergey Brin" den bir açıklama geldi. Brin, bu açıklamasıyla bizi aydınlatması yerine, dahada kafa karışıklığına deden oldu.

Brin, ATC(American technology conference)'deki açıklamasında şunlara değindi :

Android 5.0 Lollipop telefonla buluşamasa da, çıkmasıyla beraber büyük ilgi gördü.Ancak bu ilgiyi beklemediğimiz için bizde boşluğa düştük.

Dün yaptığımız toplantıda ise son kararımızı verdik. Android 5.0 Lollipop sadece Nexus ürünlerinde olacak.
Diğer şirketler kendi cihazları üzerinde kullanmak isterseler, onlara ücretsiz olarak dağıtacağız ama tek şartımız; yeni satışı yapılacak olan cihazların(telefon, tablet vb.) kutusunda cihazlarla birlikte en az bir adet 'Android Lolipop' u bulundurmaları gerekecek. Lolipopları ise Google üretip, ücretli bir şekilde şirketlere gönderecektir. Cihazları alanlar için şimdiden Afiyet Olsun !

Brin' nin bu açıklaması anlaşılsa da, ne demek istediği tam olarak anlaşılamadı. Teknoloji dünyası Brin'den yada Google'den en kıza zamanda yeni bir açıklama bekliyor.

-----------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar yanlış kategoriye paylaşıyorum ama, daha öncede burada paylaşmıştım makaleleri.

Birçoğunuz anlamıştır asparagas olduğunu. Asparagas Net: "Android 5.0 Lollipop" Çıkmazı ! Bu blogta 2 makeale daha paylaşmıştım daha önce, içimden geldi bir kez daha yazayım dedim.

Yorum Lütfen !

Son düzenleme:
O Sürümüde Diğer Telefonlara Port'larlar...

???

android_lollies-578-80.jpg

Yetkililer tarafından konu, Konu Dışı na taşınmış. :D Sağolun !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri