Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumda bir kaç mesaj gördüm,android cihazlardan alınan gmailler tel onay istemiyor diye.Ancak bende onay istiyor direk browserdan giriyorum gmaile.Siz nasıl yapıyorsunuz ayrı uygulaması felan mı var?
gmaili alırken browserdan almayacaksın. ayarlar/hesaplar/google hesabı hesap ekleden alacaksın. çok abartma banlanırsın. gunde 1-2 hesap al.
Bilgisayarınıza Blue Stack programını kurun adroid telefon kullanır gibi gmail den yeni hesaplar alabiliyorsunuz.
Hazır konusu açılmışken biriside iphone 5 Den almayı söylesin
2-3 aydir kullaniyorum acil kanal lazim oldugunda vs o gunki limiti yada onayi isteyene kadar aliyorum.harbi uyuz oldum bu haylaza ya tam haylazmış heryerde karşımıza çıktı ...
@Muslera06 hocam yaklaşık ne kadar zamandan beri kullandınız bu yt captureyi ?
2-3 aydir kullaniyorum acil kanal lazim oldugunda vs o gunki limiti yada onayi isteyene kadar aliyorum.
androidden aldığım mailler cihaz hafızasında kalıyor. onları nasıl silebilirim
2-3 aydir kullaniyorum acil kanal lazim oldugunda vs o gunki limiti yada onayi isteyene kadar aliyorum.
gmaili alırken browserdan almayacaksın. ayarlar/hesaplar/google hesabı hesap ekleden alacaksın. çok abartma banlanırsın. gunde 1-2 hesap al.
Bilgisayarınıza Blue Stack programını kurun adroid telefon kullanır gibi gmail den yeni hesaplar alabiliyorsunuz.
Tablet PC' ye özgü bir güzellik var mı acaba.Sonuçta bunun da işletim sistemi Android ya o bakımdan.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.