Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
SCR Screen Recorder Pro bu programı nette aratın hocam ful apk mevcut hangi siteden indirdiğimi bulamadım ama video olarak gayet güzel mikrofondan sesi de kaydediyor. iki hafta önce kullandım ama telin rootlu olması var play store de var ama 2 dakika çekiyor
Baba root sakat iş değil mi biraz![]()
SCR Screen Recorder Pro bu programı nette aratın hocam ful apk mevcut hangi siteden indirdiğimi bulamadım ama video olarak gayet güzel mikrofondan sesi de kaydediyor. iki hafta önce kullandım ama telin rootlu olması var play store de var ama 2 dakika çekiyor
Kardeşim 1 haftadır bu konu üzerinde her gün çalışıyorum. 3 5 tanede programın lisansını aldım. Cihazım da rootladım. Ama yok yok yok !! Adam gibi bir program yok. Bir tane var çok beğenmişler 13 tl ydi sanırım. Onu denemedim. Ama zaten yeterince 20 30 40 tl harcadığım için o programı satın almadım. Bir kaç hafta sonra onuda alırım. Şu an süper kayıt eden program bence ASC adlı program. Ama gel gelelim ne mikrofondan kayıt yapıyor ne de sistem sesini kayıt ediyor. Ama gerçekten çok güzel görüntü kalitesi var. Dersen ki görüntüyü kayıt etsin sesi ben mikrofon ile kayıt ederim montajlarım, o zaman ASC lisanslı al derim. Ayrıca örnek vidyo yüklüyorum Galaxy Note 3 N9000Q cihazım ile çektim. Yükleme bitince buraya yazarım sende bilgi sahibi olmuş olursun.
Bunun dışında play storede görüntü kayıt eden programların ücretleri 3 4 5 10 tl gibi rakamlardan oluşuyor.
Ayırca "Ben ASC gibi stabil çalışan program yazarım, hemde sistem ve mikrofon sesini kayıt etme özelliğini eklerim" diyen varsa 50 TL vereceğim.
Gerçekten çok istiyorum.
Hocam ben şu linkteki gibi yüklemeye çalıştım ASC yi beceremedim neyi yanlış yapıyorum acaba,
Android Ekran Videosu Kaydetme Rootsuz | tlgcntn
Sizin ses kaydetmeme problemine gelince, başta FPS seçenekleri falan olan sayfayı aşağı indirince orda ses kaydetme sekmesi var orayı kaçırıyor olabilir misiniz?
Kendinden tiksiz tik koymak gerekiyor yanlış anlamadıysam.
Hocam orada pc ile bağlantı kurduğunda çalıştırman gereken bir program var, birde usb hata ayıklamayı işaretli olması gerekiyor.
Ses olayına gelince hocam o ekran görüntüsünün fotoğrafını çekerken ses çıksın mı diyor, sistem ya da mikrofon sesi değil hocam.
Cihazımı rootladım play sotoreden "SCR Screen Recorder Pro" satın aldım, güzel fena değil ama daha stabil çalışabilirdi. Tavsiye ederim. Ben kullanıyorum.
Arkadaşlar android ekran videosu alabilecek bi yöntem bilen varmı program veya herhangi bişey root yapmak istemiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.