Android Mobil Tv Uygulamam

kanunsuz_

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Baktık YT ünlem vermeye başladı bizde biraz android işine girelim dedik. :)
Kendi yapmış olduğum Canlı Mobil Tv ile Kesintisiz Tv izleyebilirsiniz. Tv izlemeseniz bile (ben gibi) arada bir lazım olduğu aşikar :)

jADOH0n8yZIaCeLoHLnEq17X8MaGmzxmNllbemw17gJaOqV_Qp4k7Y0KSshb8Hza9qQ=w300-rw

★ 50'nin üzerinde Ulusal, haber, yerli, spor, müzik, dini, yerel ve sinema kanalları
★ Şık ve işlevsel tasarım
★ Tv seyretmeyi engellemeyen reklamlar ★
★ Çalışmayan kanallar için sürekli güncelleme
★ Tüm kanalları bir araya sıkıştırmadan kategorize edilmiş Şık menü tasarımı

Gibi özellikleri var. Umarım Beğenirsiniz. Geçen hafta belli bir indirme sayısına gelen yüklediğim sürüm google tarafından kaldırıldı(sebebini bilmiyorum), o yüzden sıfırdan başlamak zorunda kaldım.

Yorum ve oylarınızla destek olacağınızı umuyorum. Hepinize iyi günler.

İndirme linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=canlimobil.turktv

Son düzenleme:
Fotoğraflardan harbiden kaliteli olduğu belli oluyor.Ellerine sağlık
Hocam bir de şunu sormak isterim.Google Developer lisansı 50 TL yi paypaldan ödeyebiliyor muyuz?

Fotoğraflardan harbiden kaliteli olduğu belli oluyor.Ellerine sağlık
Hocam bir de şunu sormak isterim.Google Developer lisansı 50 TL yi paypaldan ödeyebiliyor muyuz?

Sağolun hocam. Paypal yok malesef. ATM kartı dediğinede bakmayın. denediğim halde sorun verdi. Kredi kartını kabul ediyor sanırım bi tek
Adsz75662.png

Son düzenleme:
İyi yapmışsınız mobil uygulamayla. Android telefonum olsa indirirdim destek için.

8y8ezesa.jpg

Gs tv izliyorum eline sağlik :) bazi kanallarin cozunurlugu cok dusuk cozumu var mi acaba?

Discovery cihazımdan gönderildi

8y8ezesa.jpg

Gs tv izliyorum eline sağlik :) bazi kanallarin cozunurlugu cok dusuk cozumu var mi acaba?

Discovery cihazımdan gönderildi

hocam malesef. HD yayın yapan kanal zaten çok az web de kaliteler daha düşük malesef bir kaç kanal dışında. mesela Kanal D yi açarsanız Kalitesinin çok iyi olduğunu göreceksiniz. bunların çoğu kanalların resmi sitelerinde yayınladıkları görüntü kalitesi :)

Hocam üretmeye başladığınız için canı gönülden kutluyorum, internetim çok yavaş olduğu için izleyemedim.

Giriş ekranı çocuksu olmuş bence her yaşa hitap edebilecek bir görsel sunmanızda fayda var. Ayrıca kanallar kısmına geldiğimizde yazılar beyaz renkli olduğu için kanal ismi okunmuyor, rengi okunacak bir renkle değiştirmenizi öneririm.

Ayrıca yapabilirseniz bunu tüm dillere uygulamanızı tavsiye ederim, yabancı kanallar ekleyerek ve uygulamadan Türk kelimesini kaldırarak daha fazla kitleye hitap edebilirsiniz...

Tekrar tebrik ediyorum..

İndiririzde hocam logosunu değiş bence. Biraz Orjin olsun böyle çok basit duruyor özellikle yazısı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam üretmeye başladığınız için canı gönülden kutluyorum, internetim çok yavaş olduğu için izleyemedim.

Giriş ekranı çocuksu olmuş bence her yaşa hitap edebilecek bir görsel sunmanızda fayda var. Ayrıca kanallar kısmına geldiğimizde yazılar beyaz renkli olduğu için kanal ismi okunmuyor, rengi okunacak bir renkle değiştirmenizi öneririm.

Ayrıca yapabilirseniz bunu tüm dillere uygulamanızı tavsiye ederim, yabancı kanallar ekleyerek ve uygulamadan Türk kelimesini kaldırarak daha fazla kitleye hitap edebilirsiniz...

Tekrar tebrik ediyorum..

Hocam değerli yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. dikkate alıcam dediklerinizi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri