Android Oyunum "Only Hoops"

fasofiso

Kayıtlı Üye
Oyunumu yazın bir arkadaşında yardımıyla yapmıştım toplamda 2-3 hafta sonra yayınlamıştım ama bu 2-3 hafta yoğun bir şekilde çalışmadım günlük 25-30 dklık çalışmalarla meydana getirdim çünkü ilk defa oyun yaptığımdan dolayı her 25dkda bir sorunla karşılaşıyorsun yardım ve düşünmek için zaman gerekiyor o yüzden fazla uğraşmadım günlük olarak

pek tutmadı 50-100 arası indirme var ama destek olursanız sevinirim

isteyen olursa reklam gelirlerini paylaşabilirim

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameMachine.hoops

arkadaşlar bu oyunu yayınladığımdan beri biriken gelir 50-100 kişi aralığında kullanıcının indirdiğini unutmayalım ikinci resim ise dün burda paylaştıktan sonra gelen gelir admob adında google'nın reklam platformundan reklam çekiyorum tıklama başına para veriyor başka firmalar var örneğin 1000 video görüntülenmesine 5-7 dolar veren falan
qprkv8.png

2ml355.png

Son düzenleme:
hocam indirdim 5 yıldızı da caktım :D

ama topun kontrolü zor ve buna halkaların hareketi de eklenince daha da zorlaşıyor. halkalar sabit kalsa nasıl olur

ayrıca ses açma kapama ayarı da olsa güzel olur.

Oyunumu yazın bir arkadaşında yardımıyla yapmıştım toplamda 2-3 hafta sonra yayınlamıştım ama bu 2-3 hafta yoğun bir şekilde çalışmadım günlük 25-30 dklık çalışmalarla meydana getirdim çünkü ilk defa oyun yaptığımdan dolayı her 25dkda bir sorunla karşılaşıyorsun yardım ve düşünmek için zaman gerekiyor o yüzden fazla uğraşmadım günlük olarak

pek tutmadı 50-100 arası indirme var ama destek olursanız sevinirim

isteyen olursa reklam gelirlerini paylaşabilirim

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameMachine.hoops

Hangi program ile yapılıyor bunlar ?

kazanç paylaşımı yasak diye biliyorum fakat.. pm ile ss yollar mısınız hocam?

Oyunu indirdim, boş zamanlarımda oynayacağım. Çok beğendim 5 yıldız :) Umarım tutacaktır.

Hocam sizin için sıkıntı yoksa bir gelir capsi alabilir miyim bende meraklıyımda bu mobil işlerine :)

Inidirip oynayan arkadaşlara çok teşekkürler bir kerede reklama tıklarsanız sevinirim.kazanç paylaşımı yasak değilse yarin konuya eklerim yasaks pmden yollarim isteyenlere zaten pek bisey kazandırmadı :)

kazanç paylaşımı youtube için geçerli galiba gerçi forum kurallarında bulamadım ama bi sıkıntı olacağını sanmam. Android işine girmek isteyenlere şevk olabilir.

Üstte gözüksün diye 1 yıldız verdim...

Hocam şaka bir yana hangi program ile yaptınız yarın indirip deneyeceğim oyunu...

Flappy bird benziyor hocam ama böle basit oyunlar her zaman yapılcak ve milyonlar tarafından oynanacaktır.Benimde kafamda hayalimde oyunlar var basit ben oyun yapamam ama benim hayalimdeki oyunu yapanan ücret ödeyebilirim.Böle bir konu açarsam oyunu yapan arkadaş ücretini verebilirim.Zamanı gelince konuyu açıcam.

İnş oyunun tutulur hocam

Flappy bird benziyor hocam ama böle basit oyunlar her zaman yapılcak ve milyonlar tarafından oynanacaktır.Benimde kafamda hayalimde oyunlar var basit ben oyun yapamam ama benim hayalimdeki oyunu yapanan ücret ödeyebilirim.Böle bir konu açarsam oyunu yapan arkadaş ücretini verebilirim.Zamanı gelince konuyu açıcam.

İnş oyunun tutulur hocam

hocam bi program yazdırayım dedim 5k$ fiyat çektiler hem de kdvsiz :D kendim yazacağım artık :D

Hocam küçük bir android oyun o kadar para etmez.Eğer ederse o işe girelim :D

program şuydu hocam mesela karşıda sen varsın fotoğnı çekince senin boyunu ve arafıamızdaki mesafeyi verecekti. google playda bir program var bunla alakalı o da 50-100 milyon indirilmiş. dönceen bilsek paraya para demezdik :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri