Android Oyunum "Only Hoops"

program şuydu hocam mesela karşıda sen varsın fotoğnı çekince senin boyunu ve arafıamızdaki mesafeyi verecekti. google playda bir program var bunla alakalı o da 50-100 milyon indirilmiş. dönceen bilsek paraya para demezdik :D

Anladım hocam aslında çok büyük bir program değil ama 50 100 milyon indirildiğine göre iyidir herhalde.Android program bakımından düşünmemiştim dediğim gibi 5.000 dolar çok fazla bir meblağ android oyun yada programa o kadar para verilip riske girileceğini hiç düşünmüyorum.Küçük meblağlarla büyük paralar kazanmak olmalı.Flappy bird yapan kişi 1 2 saat oyun yapmış hazırlamış.

Son düzenleme:
Geliriniz ne kadar bende merak ettim bi arkadas 10k civari aliyordu aylik google play hesabini kapatmislar

hocam mahsuru yoksa bende kazanc paylasimini pm alabilir miyim :)

hocam nasıl kazanıyorsunuz android oyundan para birde gelir resmini pm olarak rica edebilirmiyim.

Anladım hocam aslında çok büyük bir program değil ama 50 100 milyon indirildiğine göre iyidir herhalde.Android program bakımından düşünmemiştim dediğim gibi 5.000 dolar çok fazla bir meblağ android oyun yada programa o kadar para verilip riske girileceğini hiç düşünmüyorum.Küçük meblağlarla büyük paralar kazanmak olmalı.Flappy bird yapan kişi 1 2 saat oyun yapmış hazırlamış.

Ama acaba o 1-2 saatte yaptığı oyunun tasarımını, kodlamasını öğrenmek için ve bu konuda tecrübeler edinmek için kaç ayını veya yılını vermiştir?
Bunuda düşünmek lazım hocam. Bu işler sanıldığı kadar kolay değil maalesef. Heves kırma gibi düşünmeyin ben sadece basite alıp hayal kırıklığını önlemek istiyorum. Pek tabii sizde bu tür tecrübeler edinip öyle başarılar elde edebilirsiniz. ;)

Flappy bird benziyor hocam ama böle basit oyunlar her zaman yapılcak ve milyonlar tarafından oynanacaktır.Benimde kafamda hayalimde oyunlar var basit ben oyun yapamam ama benim hayalimdeki oyunu yapanan ücret ödeyebilirim.Böle bir konu açarsam oyunu yapan arkadaş ücretini verebilirim.Zamanı gelince konuyu açıcam.

İnş oyunun tutulur hocam

programın içeriğine bağlı ve platformuna bağlı olarak ben yaparım öyle 1000 dolar üzeride fiyat çekmem :p tabii yapabiliyorsam

Son düzenleme:
https://www.youtube.com/watch?v=T7Nz_AulrrA

Arkadaşlar ingilizce kaynak olarak bu derslere bakabilirsiniz, hangi programla nasıl yapıldığına kadar anlatılıyor, emin olun düşündüğünüz kadar zor değil, flappy bird yapmak en fazla 1-2 gününüzü alır, ben denedim, biraz yaptım da sıkılmam diyorsanız merakınız da varsa kaçırmayın deneyin.

https://www.youtube.com/watch?v=T7Nz_AulrrA

Arkadaşlar ingilizce kaynak olarak bu derslere bakabilirsiniz, hangi programla nasıl yapıldığına kadar anlatılıyor, emin olun düşündüğünüz kadar zor değil, flappy bird yapmak en fazla 1-2 gününüzü alır, ben denedim, biraz yaptım da sıkılmam diyorsanız merakınız da varsa kaçırmayın deneyin.

reklam gelirlerini konuya ekledim

bu videoda kullanılan sürüm farklı yeni sürümde bir çok şey değişti o yüzden bu videodaki bazı şeyleri yapamayabilirsiniz

indiren herkese çok teşekkür ediyourum 200 olmadan çekemiyoruz ama olsun sağolun varolun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri