Android oyunumuz

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlar İlk android oyunumuzu Google playda yayınlanmış bulunmaktayım.Oyun sürükleyici ve güzel oyun.Oyunu indirip 5 yıldız ve yorum yaparsanız çok sevinirim Eğer facebook sayfanız veya siteleriniz Varsa oralarda paylaşıp bize yardımcı olursanız çok çok sevinirim. :)

OYUN LİNKİ
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bosphorusgame.speed.jumper

YORUMLARINIZI BEKliyorum oyun hakkında :)

The Room 2 die oyunu bitiren varmı youtube de izlemden gördüğüm bütün oyunların kralı

oyun sürükleyici indirin beyler bu kuş oyunu gibi :D tutabilecek bi oyun olmuş

23 puan yaptım :)

Son düzenleme:
''Oyunu indirip 5 yıldız ve yorum yaparsanız çok sevinirim''

Bende bu işi anlamıyorum , her oyun yapan böyle , zaten iyi bir şey çıkardıysanız ortaya hakkettiğinizi fazlasıyla alırsınız dilenmeyin!

Edit ; Ne dediğimi anlayacak biri çıksaydı şaşardım zaten, Bizim ülkemizde biri bir şey yapar. Sonra gelir işte en yüksek puanı verin yorum atın şunu yapın bunu yapın ya bırak da ona oynayan kişi karar versin, hakkınla al o puanları hakkınla al o yorumları milleti yönlendirerek değil, destek böyle olmaz ! Oyun yapmışsın tebrik ederim, ona dediğimiz bir şey yok, oyun yaptım diye konu açman normal, benim tek sevmediğim nokta sadece o ama siz yine anlamazsınız boşverin !

Son düzenleme:

Bende bu işi anlamıyorum , her oyun yapan böyle , zaten iyi bir şey çıkardıysanız ortaya hakkettiğinizi fazlasıyla alırsınız dilenmeyin!

Dilenmek değil sadece rica yaparsınız yada yapmazsınız sadece ben söylim dedim bu kadar ağır itamda bulunmayın dilenmek felan yazık

dilenmek değil amaç . destek istemek dilenmekse gözünme okuma konuyu

[MENTION=7988]crazy3[/MENTION] arkadaş gayet iyi biridir uzun zamandan beride forumda tanıyorum.Forum da böyle itham kullanmak ne kadar basit.Adam emek vermiş bizde üyeler olarak forumda bir arkadaşımız böyle birşey yapmasına destek vermeliyiz.Adamı tanımadan etmeden dilenmek lafını kullanıyorsun

[MENTION=7988]crazy3[/MENTION] arkadaş gayet iyi biridir uzun zamandan beride forumda tanıyorum.Forum da böyle itham kullanmak ne kadar basit.Adam emek vermiş bizde üyeler olarak forumda bir arkadaşımız böyle birşey yapmasına destek vermeliyiz.Adamı tanımadan etmeden dilenmek lafını kullanıyorsun

teşekkürler kardeşim
İnsanın Fikri neyse, zikride o olur.

Oyunu ben ben beğenmedim bana göre değil, inşallah daha iyilerini yaparsın,yüklemeden once ilk istediği izin fotoğraf medya yüklendikten sonra da g+ profiline erişim izni istedi onu anlamadım neyse başarılar. ..

Konuyu beğenmeyen neden yorum yapıyor ki ya beğenmediysen geri tuşuna bas çık konudan illa milletin hevesiyle oynayacaklar yani

60 küsür yapıp bıraktım.
Oyun güzel ama gelişmeli gibi.
Birde kötü olan bir kısmı söylemeliyim, ekran dönme sorunu oyun başlarken sanki
telefonu dik tutmalıyız gibi oyun başladıktan sonra ise ekranı yatay yapmak zorunda kalıyoruz.
O biraz anlamsız duruyor..

Hocam çok hoşuma gitti bende bi ara unity ile yapıyodum en kısa zamanda indirip oynıyacagım kimsenin yorumuna aldırma eger sen yaptıysan oyunu helal olsun :)

emeğinize sağlık hocam oyunu webtekno ya gönder patlama yaşar :D :D

emeğinize sağlık hocam oyunu webtekno ya gönder patlama yaşar :D :D

codecanyondan alınan oyunu tanıtmaz onlar
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.robotllama.block.jumper

Mobile - Block Jumper - Admob + Leaderboard + Share + Rate | CodeCanyon

konu sahibi yanlış anlamasın beni bende aynı olayı yapıyorum arada bu yaptığımız girişimcilik oluyor fırsatları değerlendirmeyi bilen adam kazanır yazılımcı kazanmaz ama gelde bunu webtekno gibi sitelerin sahiplerine anlat

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri