Android oyunumuz

İlla laf sokacaklar Destek olacakları yerine köstek oluyorlar

Beğenmemek de bir tercihtir bu sizin için laf sokmak anlamına gelmesin bu sığ bir düşüncedir,siz daha iyisini yapın ki ilerleyen dönemlerde bunu basarabilirsiniz,biz de ya da ben helal olsun adama diyeyim nereden nereye geldi diyelim,destek olmak 5 yıldız vermek değildir burada destek olmak insanların olumlu ve olumsuz görüşlere değer vererek yol almaktır tekrar başarılar dilerim...

codecanyondan alınan oyunu tanıtmaz onlar
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.robotllama.block.jumper

Mobile - Block Jumper - Admob + Leaderboard + Share + Rate | CodeCanyon

konu sahibi yanlış anlamasın beni bende aynı olayı yapıyorum arada bu yaptığımız girişimcilik oluyor fırsatları değerlendirmeyi bilen adam kazanır yazılımcı kazanmaz ama gelde bunu webtekno gibi sitelerin sahiplerine anlat

Yazılımcı neden kazanmasın? Ticaret yapmak istiyorsan, bu sektör sana göre değil. Adamlar tabiki emek verip, bir şey üreten kişilere destek olucak. Böylece yazılım sektörü gelişecek, hak eden parasını kazanıcak ve dünya çapında uygulamalar üretebilecek.

Yazılımcı neden kazanmasın? Ticaret yapmak istiyorsan, bu sektör sana göre değil. Adamlar tabiki emek verip, bir şey üreten kişilere destek olucak. Böylece yazılım sektörü gelişecek, hak eden parasını kazanıcak ve dünya çapında uygulamalar üretebilecek.

yazılımcı aynı zamanda girişimcilikten anlamıyorsa yaptığı projeyi yayamaz elinde patlar cümlem eksik olmuş birşeyleri yayanda emek vermiştir yazılımcının emeği tek başına yetmez yada girişimcinin emeği tek başına yetmez yani :)

yazılımcı aynı zamanda girişimcilikten anlamıyorsa yaptığı projeyi yayamaz elinde patlar cümlem eksik olmuş birşeyleri yayanda emek vermiştir yazılımcının emeği tek başına yetmez yada girişimcinin emeği tek başına yetmez yani :)

Burda yaymak, girişimcilik dediğiniz şey; bir websitesine girip, iletişim formuyla uygulama linkinizi atmak hocam :D
Onun dışında tabi iyi reklam yapmak, uygulamanızı tanıtmak önemli. Ama Webtekno gibi sitelerin amacı üreten kişilere yardımcı olmak, bu işi sadece para kazanmak için yapanlara değil.

Burda yaymak, girişimcilik dediğiniz şey; bir websitesine girip, iletişim formuyla uygulama linkinizi atmak hocam :D
Onun dışında tabi iyi reklam yapmak, uygulamanızı tanıtmak önemli. Ama Webtekno gibi sitelerin amacı üreten kişilere yardımcı olmak, bu işi sadece para kazanmak için yapanlara değil.

zaten ben kendilerine ulaşmadım paramla reklam verdim dairede kal diye bir oyun vardı onu yükleyende codecanyondan almıştı her site bahsederken webtekno etmedi oradan çıkarımda bulundum para kazanmak için yapmayan yok hocam ya para için yapar yada şöhret şöhrette zaten para getirir

daha yeni indirdim güzelmiş ama biraz oyunun içini doldursan iyi olur misal arkaplan ekle oyuna çok boş duruyor bide kutuların arlıklarını aç be kardeşim en fazla 4 yaptım :D

Olumsuz elestırıyı neden laf sokmak gıbı anlarsınız hemen?
Arkadas dogru bır sey soylemıs, destek ıstemek olumlu veya olumsuz elestırı ıstemekle olur 5yıldız vermek destek degıl kostek olur sana tam tersı.
Eger uygulama 5 yıldızlıksa zaten hakettıgını enınde sonunda bulacaktır.
Basarılar.

bu yorum ve yıldız konusunda bende bir şey söylemek istiyorum, google playde bir sürü boş adam sadece gıcıklığına eksi veya olumsuz yorum atabiliyor hele bir de güzel oyun ama yorumum üstte çıksın diye sıfır verdim yazan mallar var, o yüzden google play platformunda bu dediklerinize katılamayacağım, şimdi aylardır kullanmadığım tableti çıkartıp indireceğim, başarılar.

''Oyunu indirip 5 yıldız ve yorum yaparsanız çok sevinirim''

Bende bu işi anlamıyorum , her oyun yapan böyle , zaten iyi bir şey çıkardıysanız ortaya hakkettiğinizi fazlasıyla alırsınız dilenmeyin!

Edit ; Ne dediğimi anlayacak biri çıksaydı şaşardım zaten, Bizim ülkemizde biri bir şey yapar. Sonra gelir işte en yüksek puanı verin yorum atın şunu yapın bunu yapın ya bırak da ona oynayan kişi karar versin, hakkınla al o puanları hakkınla al o yorumları milleti yönlendirerek değil, destek böyle olmaz ! Oyun yapmışsın tebrik ederim, ona dediğimiz bir şey yok, oyun yaptım diye konu açman normal, benim tek sevmediğim nokta sadece o ama siz yine anlamazsınız boşverin !
Yaşınıza vereyim dicem ama maalesef yaşınızda 22 hocam arkadaş bişey rica etmiş ister yap ister yapma ister dilenir ister yalvarır ne seni ne beni ne de bi başkasını ilgilendirir beğenmezsin yıldız vermezsin olur biter bu kadar agır ithamla konuya yazmanızın anlamı yok bence

Arkadaşlar İlk android oyunumuzu Google playda yayınlanmış bulunmaktayım.Oyun sürükleyici ve güzel oyun.Oyunu indirip 5 yıldız ve yorum yaparsanız çok sevinirim Eğer facebook sayfanız veya siteleriniz Varsa oralarda paylaşıp bize yardımcı olursanız çok çok sevinirim. :)

OYUN LİNKİ
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bosphorusgame.speed.jumper

YORUMLARINIZI BEKliyorum oyun hakkında :)

hocam iyi indirdik oynuyoz ama yandıktan sonra oyunu yeniden baslatmak çok uzun sürüyor fıtık etti :)FJRFH

Oyunu indirip denedim arkadaşların dediği gibi yeniden başlatma biraz geç çıkıyor bide benim telefonun hassasiyetindenmi ne anlamadım zamanında tıklayamıyorum birde reklamlar için biraz erken bence :)

Hayırlı olsun android cihazım olsa indirir puan verirdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri