Android telefon önerisi

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
dün asus zenfone 6'yı inceledim biraz, harika makina. hem hafif, hem ekranı geniş, 2 gb ram vs vs. 699 tl. bence çok çok iyi fiyat, elime para geçer geçmez alacağım şahsen.

LG G3 Al yada LG G2 ama G3 şarj durumu ne alemde bilmiyorum lakin G2 şarjı 2 gün gidiyormuş çok iyi

LG G3 Al yada LG G2 ama G3 şarj durumu ne alemde bilmiyorum lakin G2 şarjı 2 gün gidiyormuş çok iyi
(LG G3 ün şarjı pek iyi değil cihaz çok ısınıyor ve ekranı çok yüksek pixelli olduğundan kasmalar oluyor... G2 daha stabil ve daha akıcı)İMİŞ :D

İphone dan şaşmam bende samsung note 3 vardı kardeşimle iphone yeni çıkanı takas etmiştim. Iphone 4s kullanıyorum yeni iphoneda büyük. Android telefona 700-1000 TL vereceğime 150 TL ye 300 TL ye tablet alırım daha iyi yine android merakanı giderir. Iphone sana tercihimdir.

Samsung-E2250.jpg

Müdür bu telefondan var bende ordan foruma giriyorum androidim yok 135 tl mi ne sıfırı, modern polifonik muzik 0.0005 mgp kamera. Bundan al derim. O alacaağın 1000 liralık telefonun yerine bundan 7 tane alırsın naber.

Edit : Fakirim lan ben, bakma sen bana :D

Son düzenleme:

aynen bi ara benim 4 gün gitti g2 :D

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

Samsung-E2250.jpg

Müdür bu telefondan var bende ordan foruma giriyorum androidim yok 135 tl mi ne sıfırı, modern polifonik muzik 0.0005 mgp kamera. Bundan al derim. O alacaağın 1000 liralık telefonun yerine bundan 7 tane alırsın naber.

bimin sahibini tanıyor babam yani onunda patronu ama babam bimde çalışmıyor patronun elinde 3310 var diyor alo diyo mu diyo mesaj atıyo mu atıyo diye gerisini boşver diyo cimrilikten flen değil yani zekatını da veriyo

Samsung-E2250.jpg

bendede bu telefon var şarjı 1 hafta gıdıyor felan ama ınternete gıremedıgım ıcın yenı almak zorundayım :(

sırf %100 türk malı oldugu ve manisada büyüdüğüm için vestelin yeni telefonunu aldım.
sürekli olarak oyun oynamıyorum . Bence güzel bir telefon ama bu telefonu z3 g3 g2 ile karşılaştırma alamazsın.
ek olarak vestelin beyaz eşya satıcılarına gidip taksit yaparmısın dersen %85 taksitli alabilirsin. :D

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] sen ve fakir güldürdün dayı :D

Lan olum harbiden fakirim la ben :D İnanmıyonuzmu sigara içiyorum sarma, otobüs param bile yok sabah işe giderken başka başka fabrikaların servisine biniyorum :D Ayakkabımın altıda delik hemde ikisi birden foto çekip yolluyim isterseniz :D

Edit : O kadarda diil :D:D

Son düzenleme:
biriside dememiş ki 600 liraya discovery al :) şaka bir yana şarjı falan çok iyi bence 3 aydır kullanıyorum iyiki muadili s3ü almamışım diyorum.

bende galaxy ace 2 var , slow motion mosu yok kamerada bunu yapan bir uygulama felan var mi ? kullanan bilen birisi

Bana göre kalırsa telefon alacağına bilgisayara parça al. Ya dc upload-download sunucu al. Şahsi fikrimdir.

Z2 al z1 kullanıcısıyım birkaç sıkıntısı var garantiye göndereceğim yedek telefon yok diye göndermiyorum :D Ama çok sağlam telefon. Dövüş aleti olarak kullanabilirsiniz çok rahat söyleyebilirim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri