Android Telefon ve Tabletinizden Para Kazanın !

softturkey

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar ;

Programı android destekli telefon ya da tabletinize yükleyip üyelik oluşturun,invinite code yazan yere TAPBB200522 yazıp +250'ye basın. Böylece başlar başlamaz 250 oro (puanınız ) oldu.Yani 0.75$ kazandınız. Daha sonra videoları izleyin, görevleri yapın, uygulamaları indirin(indirip puanınızı(oro) aldıktan sonra indirdiğiniz uygulamaları silebilirsiniz). Ve benim sizi dav...et ettiğim gibi kendi davet kodunuzla başkalarını davet edin. Sizin davet kodunuzla üye olan herkes size sistemden oro kazandırır. Tapporodan parayı isteyince 2 gün içinde ödeme yapıyorlar. Programda hiçbir hile, özel kod yoktur var diyenler kendi davet kodlarını vererek sizin üzerinizden para kazanmaya çalışmaktadırlar. Biraz dikkatli olun ve yalancılara itibar etmeyin. Şu anda sistem gayet iyi çalışmaktadır. TAPBB200522 Bu kodu yazın ve paranızı Güle Güle harcayın.

Google play market linki;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapporo&hl=tr

AppStore :
http://www.tapporo.com/ios/

çok denedim bu tip yöntemleri hepsi tatava yani

Appstore'de yoksa bu işte bi iş vardır. Apple boş işlerle uğraşmaz. Almadığına göre bu uygulamaya bir iş vardır bu işte..

Eger oyle olsaydi uyulamanin yorumlarindan belli olurdu. Bilip bilmeden sallamayin lutfen. Sallayacaksanizda mantikli sallayin. Eger yasaksa konu kilitlenir bilmiyordum ama ise yaramiyor diye baltalqmanin bi manasi yok,

Appstore'de yoksa bu işte bi iş vardır. Apple boş işlerle uğraşmaz. Almadığına göre bu uygulamaya bir iş vardır bu işte..

Tapporo on your iOS mobile device! - Tapporo

Kim demiş Appstore da yok diye ? Araştırmadan yorum yapmayın lütfen.

---------- Mesaj saat 12:38:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:40 civarında gönderildi. ----------

Bir çok uygulama deniyorsunuz.Uğraştığınıza açıkçası pek değmiyor.

bunda 1 gün içinde 5 dolar yapabilirsiniz , görevleri tamamlayarak. yani diğerlerine pek benzemiyor. düzenli bir gelir elde etmek zor da olsa mümkün. eğer sağlam bir çevreniz varsa. bugün ödeme kanıtını eklerim.

Bunda 1 kez odeme alirsin en fazla 5 dolar. Ondan sonra odeme alman icin illa cevrendekileri uye etmen gerek. Ikinci kez 5 dolari alman icin aylarca beklersin belki. Cunku kimse kolay kolay uye olmaz.

Adam referans No su ile kazanmak için açmış konuyu para felen vermiyor bu zamanında dünya kadar birktirmiştim

Adam referans No su ile kazanmak için açmış konuyu para felen vermiyor bu zamanında dünya kadar birktirmiştim

konu baltalama kanıtlarla konuş. sizin dediğinizin mantıklı bir açıklaması yok öyle bişey olsa ios kabul etmez ve androiddeki yorumlardan da para verildiği gayet belli. yüksek miktarda kazananlar bile var. mantığa davet ediyorum sizi.

Arkadaşlar konuyu baltalamaya gerek yok. Ödeme Kanıtımı yollayayım.

u100m.png

Ödeme alıyorsunuzda çok küçük meblalar oluyor youtube çalışan bir adamın hiç girmeyeceği bir mecra

Ödeme alıyorsunuzda çok küçük meblalar oluyor youtube çalışan bir adamın hiç girmeyeceği bir mecra

Günde 5 Dolar hadi 2 günde olsun. Youtub un sıkıntılarına göre ideal bence. + Zaten youtub u bırakmayın telinizden boştayken yapabileceginiz şeyler bunlar. Referans sistemiyle Çok kazanmak mümkün.

Günde 5 Dolar hadi 2 günde olsun. Youtub un sıkıntılarına göre ideal bence. + Zaten youtub u bırakmayın telinizden boştayken yapabileceginiz şeyler bunlar. Referans sistemiyle Çok kazanmak mümkün.

Aynen orda haklısın eğer youtube dışında fazlaca boş zamanı olanlar değerlendirebilir günde 5 dolara ben çıkamadım ama çıkan varsa ayda 300 tl yapar az buz değil ama öyle kolayda değil.

Evet arkadaslar zaten konuda ozellikle yuksek meblağlwr kazanamayacaginizi söylemiştim. Ama bos zaman larinizi paraya donusturmek icin gayet guzel bir uygulama.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri