Android Uygulamalar Tutuyor Mu?

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kafamda bir android program projesi var fakat belli bir bütçe ayırmam gerekiyor.
Bu uygulamaların tutması kolay oluyor mu yoksa zor mu bu alanda güzel download sayıları yakalamak?
Uygulamamın indirilmesi için uygulama içeriği dışında nelere dikkat etmek gerek bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
Reklam vs yapmak zorunda mıyım yoksa markete atıp beklesem yeter mi?
Teşekkürler...

Son düzenleme:
Valla bende o işe giriyorum sonuçta global olarak daha fazla kesime hitaap ediyosun vakit kaybetmeden javaya başla derim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam ben 1 ay önce android oyun projesine girdim oyunum online olucak.Oyuna zaten belli bir bütçe ayırıyorsun.2-3k yada daha fazla.Benim gibi oyunun online ise.Oyuna aylık 300 lira multiplayer server parası ödemen gerekiyor.

Oyunlarda orta derece şeyler de iş yapabiliyor. Ancak uygulama öyle değil hocam, gerçekten kaliteli ve orjinal bir şeyler yapılırsa olabilir. He bir de uygulama spamcılığı var ki o da çok gereksiz boşa zaman harcanacak şey.

Hocam ben 1 ay önce android oyun projesine girdim oyunum online olucak.Oyuna zaten belli bir bütçe ayırıyorsun.2-3k yada daha fazla.Benim gibi oyunun online ise.Oyuna aylık 300 lira multiplayer server parası ödemen gerekiyor.

Yaptığın işlem öncelikle ömürlük oluyor. İşe ilk başladığında multiplayere direk girmen saçma gibi çünkü yaptığın oyun büyük ihtimalle çok güzel olmayacak. Çünkü galiba bu işte yenisin. Multiplayer olsada online olması bilmiyorum başlangıç için zor olması gerek :) Online nı bence ustalaştığında yap şimdi normal oyun ve multiplayer yapıyorsan yap.

Yaptığın işlem öncelikle ömürlük oluyor. İşe ilk başladığında multiplayere direk girmen saçma gibi çünkü yaptığın oyun büyük ihtimalle çok güzel olmayacak. Çünkü galiba bu işte yenisin. Multiplayer olsada online olması bilmiyorum başlangıç için zor olması gerek :) Online nı bence ustalaştığında yap şimdi normal oyun ve multiplayer yapıyorsan yap.

Hocam oyun futbol oyunu olduğu için mecbur öle yapıcam.Hocam oyunu ben yapmıyorum bir şirket yapıyor.Oyun güzel olur mu olmaz mı onu bilmiyorum ama madem belli bir bütçe ayırdım.Oyun reklam kısmındada bütçe ayırcam.Oyunum oyun kanallarında oynatma gibi bir düşüncem artık ne kadar para alırlar bilmiyorum ama öle birşey yapıcam.

Son düzenleme:
fps savaş oyunu multiplayer yaparsan çok tutar cs go tarzi yap çok tutar

hocam benimki günlük iddaa kuponu vereceğim bir uygulama gün içinde kullanıcılara bildirim gidecek kuponun hazır olduğuna dair...

Hocam aynı şekilde bir uygulama benimde kafamda var dönen fiyatlar hakkında bilgin varsa pm atar mısın

Son düzenleme:
Arkadaşlar kafamda bir android program projesi var fakat belli bir bütçe ayırmam gerekiyor.
Bu uygulamaların tutması kolay oluyor mu yoksa zor mu bu alanda güzel download sayıları yakalamak?
Uygulamamın indirilmesi için uygulama içeriği dışında nelere dikkat etmek gerek bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
Reklam vs yapmak zorunda mıyım yoksa markete atıp beklesem yeter mi?
Teşekkürler...

etraf koypacılarla dolu onları geçsen bile büyük firmalar karşına cıkıyor ytnin şuanki durumundan daha zor diyebilirim güzel bir kullanıcı sayısı yakalamak cok cok zor heleki ciddi bir reklam bütçesi olmadan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri