Androidden para kazanma

• Kullanıcı weija
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

weija

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamun aleyküm var mı android telefondan para kazanan tavsiye etcek olan ödeme alan şimdiden teşekkürler

bi zamanlar winat9 dan ne para kazanmıştık ya :D

bi kaç yerde araştırdım ama yakınlarda konu açan yok 2013 te falan bahsedilmiş şuan iyi değil heralde zaten bu tür uygulamaların çoğunu biliyorum ama kullanmadım onun için açtım konuyu kazanan varsa başlıcam

nescafe hocam uygulamayı play storeye yüklemek için para ödüyormusun ?

2 haftadır android ile uğraşıyorum 2 adet uygulama yaptım ikisini de play store a yükledim doğrusunu söylemek gerekirse çok fazla kazandırmıyor ama tabi sabırlı olmak lazım

3 günlük rapor şu şekilde;

5121incii3964152.jpg

ıygulamalar nasıl birşey

2 haftalık bilgiyle anca çok basit uygulamalar yazabildim iki buton ekledim onlara ses verdim background resmi ayarladım onclicklistener sınıfını öğrendim falan.

kusura bakma ama fazla indirilmemesi doğal bişey bide app inventorlamı yaptın

2 haftadır android ile uğraşıyorum 2 adet uygulama yaptım ikisini de play store a yükledim doğrusunu söylemek gerekirse çok fazla kazandırmıyor ama tabi sabırlı olmak lazım

3 günlük rapor şu şekilde;

5121incii3964152.jpg

bu neyın tablosu uygulamaları play store damı satıyosun

arkadaşlar yok mu konuya cevap vercek olan ?

kod yazmadan oyun yapilan programlara bakabilirsin game maker ,game salad unity3d de bazi eklentileri var parayla satilan

Whaff programini indir gecenlerde 10 dolar gönderdileer az ama bana kalirsa hammalikdan baska bisi degil parayi kazanirsan kazanirsan yt den kazanirsin baska öyle bana göre kolay para kazandiran bisi yok internette.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri