Anime-Çizgi için partner önerisi

P
  • Kullanıcı Pancu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
10 abonenin nesi zor ki gir 10 tane fake maille abone ol toplasan 2,3 dk anca alır.Ayrıca kesinilkle quiz öneririm

banada kanal telif vs... gelse bile 10k dolar üstü sorunsuz ödeme yapacak partner lazım. Sağlam bir alt yapı ile çizgifilm ve film işine girmeyi düşünüyorum. Hangi partneri önerirsiniz arkadaşlar. Hey ay sorunsuz ödeme alanlar varsa özel pm ilede paylaşsanız benim için kafi. Şimdiden teşekkürler.

banada kanal telif vs... gelse bile 10k dolar üstü sorunsuz ödeme yapacak partner lazım. Sağlam bir alt yapı ile çizgifilm ve film işine girmeyi düşünüyorum. Hangi partneri önerirsiniz arkadaşlar. Hey ay sorunsuz ödeme alanlar varsa özel pm ilede paylaşsanız benim için kafi. Şimdiden teşekkürler.

Music nations kapanmassa ödüyormuş hocam şuana kadar buldugum en iyisi o

Ama en iyisi Quiz Life ama şartları var

Music nations kapanmassa ödüyormuş hocam şuana kadar buldugum en iyisi o

Ama en iyisi Quiz Life ama şartları var

Music nations zamanında araştırmıştım pek iyi şeyler okumadım haklarında sonradan düzeldilerse bilemem. Benimde aklımda Quiz ve Life var yalnız bunlardan yüklü miktarda ödeme yaparlar mı? sıkıntı olursa ödeme günü para gelmezse batarım resmen :) ona göre alt yapı hazırlıcam çünkü.

evet hacılar konuyu başından beri takip ediyorum. Quiz öneriliyor fakat anime videoları dolu kanalı quize sokabilir miyiz?

En son söylenene göre iş yaptığımda freedoma 4-5k para kaptırmıstım :D

benimde ondan fazla param kaldı ne yapalım denicez enazından kapandığında ödemişler 1-2 ay kanıtları var ama sonradan yamuk yaparsa bilinmez lifede yarın kapanan ödemicem dese ne yapcaz hiçbirşey bunlara güveniyoruz yapcak birşey yok

onu paylaşma bunu paylaşma forumun amacını biri açıklayabilir mi ?

Haklısınız hocam forumda belli kişiler ekmek yıyor bize kırıntıları kalıyor malesef ama bizle paylaşılırsa o bilgi çöp oluyor neyse yılmadan devam

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------

Quız ortak karar fakat quıze kanal sokmak için taktık veren arkadsın Msj silindi peki biz kazanmayalım bütün quız sızın olsun aman çöp olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri