deniorum kardeş bakalım işe yararsa haber veririm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu unlem işinde mantık yok.. benım 2 kanal var ne yuklesem eskisi gibi yeşil dolar.. ama baika kanal var ne yuklesem unlem.. yanı bu işin mantıgı yok
bu unlem işinde mantık yok.. benım 2 kanal var ne yuklesem eskisi gibi yeşil dolar.. ama baika kanal var ne yuklesem unlem.. yanı bu işin mantıgı yok
Test ettim her türlü orası ile ama sonuç alamadım.
Ve yaklaşık olarak 3-4 saatdir pc başında 3 kişi (Ben,FGA,Mnote) ünlemi aşma ile ilgili denemeler yapıyoruz.Sanırım bnirşeyler oldu gibi ama 1-2 kere deneyecgim,çünki kanala attıgım da ünleme düşen videoyu farklı farklı denemeler sonucunda aştım ve hepsinin para kazanması açıldı tek tıkla.Şu an 2. ünleme düşen videoyu deneyecegim sonuç aynımı diye ayrıca farklı bir deneme daha var ondada olursa sanırım olacak gibi.Gelişmelerden haberdar ederim arkadaşlar.Ayrıca Çalışma yaptığım video FİLM dir ve adsense üzerinde demekdeyim partner degil..
Dakika dakika bildirecem gelişmeleri uyku yok bu gece yine bize..
Ve yaklaşık olarak 3-4 saatdir pc başında 3 kişi (Ben,FGA,Mnote) ünlemi aşma ile ilgili denemeler yapıyoruz.Sanırım bnirşeyler oldu gibi ama 1-2 kere deneyecgim,çünki kanala attıgım da ünleme düşen videoyu farklı farklı denemeler sonucunda aştım ve hepsinin para kazanması açıldı tek tıkla.Şu an 2. ünleme düşen videoyu deneyecegim sonuç aynımı diye ayrıca farklı bir deneme daha var ondada olursa sanırım olacak gibi.Gelişmelerden haberdar ederim arkadaşlar.Ayrıca Çalışma yaptığım video FİLM dir ve adsense üzerinde demekdeyim partner degil..
Kisa videolarda sorun cikmiyor fakat uzun videolarda benim geciremedilerimi [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] sonuca ulastirdi. Biraz daha deneme yapmak gerekiyor sonucun basarili olup olmadigi ile ilgili kesin konusmak icin.
Beyler şimdi iyi dinleyin...
İbrahimden 3 ünleme düşen film aldım.Bi kac pro ile oynama filan yaptım ses kalıte Kare hızı filan yani herkesin yaptığını yaptım ve kanala attım direk ünleme düştü.Tekrar aynı videolarda oynamalar yaptım attım yine direk ünleme girdi....
Sonra farklı birşey denedım ve bu unleme düşen videoyu yanı 1 tanesini yukardaki mesajimdaki gibi direk 1 tıkla para kazanmasını actım.
Dedim tesadüfdür hemen diger 2.fılmde aynı işlemi yaptım onu attım ve oda direk para kazanması açıldı.
Faruk yanımda zaten ona hemen kanalımdaki videoyu indirip kendi kanalına atmasını istedim her 2 filmide ve indirip attı işlendiği an ünleme düştü onda.....
Şimdi 3. kez aynı şeyi farklı bir filmde deneyecegim.Ve ayrıca yine deneme yaptığım bir yöntem daha var youtube içerisinde oda bana göre 100/70 olacak gibi ama bakalım işleniyor video bitince yazarım detayını..
Yani durum bu şu an için arkadaşlar..Yaptığım denemelerin sonucunu yazacağım sizlere 5-10 dk ya..
Patron bazi bulunan cözümleri misafir üyelere kapatmalisiniz. Yoksa google indexledigi anda farkedebilir. Her zaman bir zorluk geliyor yoksa![]()
denemekte sayfa var hocam. teşekkürler
Patron bazi bulunan cözümleri misafir üyelere kapatmalisiniz. Yoksa google indexledigi anda farkedebilir. Her zaman bir zorluk geliyor yoksa![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.