Anında Ünleme Düşme Sorunu İçin Denenebilir Taktik

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Patron bazi bulunan cözümleri misafir üyelere kapatmalisiniz. Yoksa google indexledigi anda farkedebilir. Her zaman bir zorluk geliyor yoksa :)

Kesinlikle bazı bölümlerin gizli olması gerektiğini düşünüyorum..
Farkındayım onun zaten hemde çok iyi farkındayım egerki bu denemelerimin sonucu olursa pm ile atacağım çözümünü herkese ve sadece forumda online yani sürekli aktif olan kişilere.En azından açık açık yazılıp youtube yada olurya google yetkilileri tarafından görünmesin diye düşünüyorum.Çünki takip ediliyoruz bu bir gerçek ben buna çok şahit oldum forumda bir çok arkadaşımın yaptığı iyi paylaşımlarının sonucunda..

Neyse şunu bi çözelimde dedikleriniz olacak zaten ya gizli olatrak bir kategoride yada pm ile yaparız birşey.

Denemeler devam ediyor işlenen videoları bekliyorum sonucu yazarım...

Sonucunu merakla bekliyoruz

Farkındayım onun zaten hemde çok iyi farkındayım egerki bu denemelerimin sonucu olursa pm ile atacağım çözümünü herkese ve sadece forumda online yani sürekli aktif olan kişilere.En azından açık açık yazılıp youtube yada olurya google yetkilileri tarafından görünmesin diye düşünüyorum.Çünki takip ediliyoruz bu bir gerçek ben buna çok şahit oldum forumda bir çok arkadaşımın yaptığı iyi paylaşımlarının sonucunda..

Neyse şunu bi çözelimde dedikleriniz olacak zaten ya gizli olatrak bir kategoride yada pm ile yaparız birşey.

Hocam 3-4 alan var mutlaka ziyaretçilere şuan bile kapatılmalı. Her yönü ile ciddi durum. Buna bence şuan anlatılacak yöntemden önce yapmalısınız. Sabaha bile bırakılmamalı.

işe yarayabilir ama 30sn lik video bile 5 dk da bitiyor.3 saatlik bir film için denemiştim,6 saatten fazla sürdü.tekrar orjinale döndürsem bi 6 saat sürer.
edit : bazı videolarda bu yöntemle bile ünlem aldım.sabahtan beri denemediğim yol kalmadı.

Senin düşüncen ne olur üstad bilmiyorum ama aklıma gelmişken söyliyim.. private bir kategori açılsa foruma hiç fena olmaz bence..

Beyler şimdi iyi dinleyin...

İbrahimden 3 ünleme düşen film aldım.Bi kac pro ile oynama filan yaptım ses kalıte Kare hızı filan yani herkesin yaptığını yaptım ve kanala attım direk ünleme düştü.Tekrar aynı videolarda oynamalar yaptım attım yine direk ünleme girdi....

Sonra farklı birşey denedım ve bu unleme düşen videoyu yanı 1 tanesini yukardaki mesajimdaki gibi direk 1 tıkla para kazanmasını actım.

Dedim tesadüfdür hemen diger 2.fılmde aynı işlemi yaptım onu attım ve oda direk para kazanması açıldı. :)

Faruk yanımda zaten ona hemen kanalımdaki videoyu indirip kendi kanalına atmasını istedim her 2 filmide ve indirip attı işlendiği an ünleme düştü onda.....

Şimdi 3. kez aynı şeyi farklı bir filmde deneyecegim.Ve ayrıca yine deneme yaptığım bir yöntem daha var youtube içerisinde oda bana göre 100/70 olacak gibi ama bakalım işleniyor video bitince yazarım detayını..

Yani durum bu şu an için arkadaşlar..Yaptığım denemelerin sonucunu yazacağım sizlere 5-10 dk ya..

üstat tam olarak sonuç aldığını yazabilirsen çok seviniriz. bizde botlarımıza entegre edelim bu işlemleri hızlıca.

kolay gelsin

İnşallah bu ünlem sorunu da aşılacak sayenizde. Merakla beklemeye devam ediyoruz. Resmen tat tuz bırakmadı bizde bu sorun 2 haftadır..

Hocam 3-4 alan var mutlaka ziyaretçilere şuan bile kapatılmalı. Her yönü ile ciddi durum. Buna bence şuan anlatılacak yöntemden önce yapmalısınız. Sabaha bile bırakılmamalı.
Aynen üstad paylaşım olursa zaten o şekilde yaparım...

işe yarayabilir ama 30sn lik video bile 5 dk da bitiyor.3 saatlik bir film için denemiştim,6 saatten fazla sürdü.tekrar orjinale döndürsem bi 6 saat sürer.
edit : bazı videolarda bu yöntemle bile ünlem aldım.sabahtan beri denemediğim yol kalmadı.
İşte orda duracaksın üstad......

Nedenmi çünki bu yaptığım işlem 1 saat 40 dk lık filmde ses vs gibi her türlü şeyi format değistirmede dahil SADECE 3-4 SANİYEDE yapıyor...

Nedenmi çünki bu yaptığım işlem 1 saat 40 dk lık filmde ses vs gibi her türlü şeyi format değistirmede dahil SADECE 3-4 SANİYEDE yapıyor...
hocam nasıl 3-4 saniye.göster bizde bilelim valla ,böyle bişey varsa tadından yenmez.

Serkan abi o nasıl oluyor ayıptır sorması. :)

Su anda denemeler son hizi ile devam etmekte. Biraz kafayi yedirse de , Serkan'i 4 Redbul icirerek zihnini acik tutmaya calissamda bugun uykusuz kalsakta sonuc alana kadar devam edilecek arkadaslar.

Gazamiz mubarek ola.

Bırak serkan abi yıpratma kendini yarın ola hayrola. Yeterince bekledik 1 gün daha bekleyebiliriz.

Bunu harbi bende merak ettim :DD

serkan hocam bu video edit yöntemi ile dünya geneli engellenen videolarıda açıyorlar partner kanallarda değil mi?

Özgün çalışıyorum.Artık youtube benden sıkıldı mesajda atmıyor :D Ünleme düşen videolar için her gün belge gönderiyorum epeyde mesajlar filan derken baya baya yazıyorum... bugün onaylananan videolar için para kazanmanız onaylandı mesajı bilem atmamışlar hayret ettim..bende mesaj bekliyorum meğerse açılmış videolar baktım ışıkları yaktım...demek korkuyorlar artık dönüş yaparım diye :D nese şükür ünlemli videomuz kalmadı.bundan sonrada inş yollamazlar....

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION] .Sizin bu yazilariniz bile insana buyuk moral veriyor.

Artik bu ! isini bugun bitireceginize inaniyorum. Bitmesede caniniz sagolsun.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] pm attım sana işine yararsa ne ala üstad..

Serkan Üstad el attıysa bu işe, işlem tamamdır bence...nede olsa burası ytpara Serkanın gözü KARA :)

Bitecek ünlem inanıyorum :). Helal olsun be bu forumada yetkililerinede. Süpersiniz :). Ben şuan yeni kanal açamıyorum ama en kısa sürede açacağım ve deneyeceğim. Birde internetim sınırlı olduğu için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri