Anında Ünleme Düşme Sorunu İçin Denenebilir Taktik

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Patron çözdü olayı, bu gece bitti iş, öyle duruyr. Ama benim tavsiyem bu konuyu bile kaldıralım ortadan iş bitince (hoş şimdide google amca cacheleri almıştır çoktan da olsun), üyelere özel hatta mesaj sayısı belli bir miktarın üstündeki üyelere özel bir yerde paylaşılsın. Google ajanı bile geliyor forumlara artık öyle böyle değil, nerede eski delikanlı Google.

Öneriye katılıyorum ama mesaj sayısı kısmı bize haksızlık olur gibime geliyor.Online süresi veya siteyi ne sıklıkla kulanıma bakmak daha hakkani olur bence; saygılar...

Sabırsızlıkla bekliyorum çözümü üstat :D

hocam bende bekliyorum, mesaj sayım düşük ama öğrenirsem süper olacak

Patron çözdü olayı, bu gece bitti iş, öyle duruyr. Ama benim tavsiyem bu konuyu bile kaldıralım ortadan iş bitince (hoş şimdide google amca cacheleri almıştır çoktan da olsun), üyelere özel hatta mesaj sayısı belli bir miktarın üstündeki üyelere özel bir yerde paylaşılsın. Google ajanı bile geliyor forumlara artık öyle böyle değil, nerede eski delikanlı Google.

Bunu dedinya artık kimse bir şey paylaşmaz :D

Serkan Hocam bunu çözünce bakalım bu sefer youtube ne cıkaracak karsımıza.
video lazımsa gönderebilirm elimde onlarca ünlemli video var.

Video isleniyor. videoyu indiremiyoruz.

---------- Mesaj saat 05:02:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:01:34 civarında gönderildi. ----------

Yollayin Unlemli videolarinizi .

hocam bende de var lazımsa yollayalım, ufak bi katkımız olsun en azından

Hocam mümkünse Serkan abiye göndermediğiniz videolardan varsa 5 tane videoda bana gönderebilir misiniz?

şimdi yükledigim 25 videoda toplu para kazanmayı actım ama hepside saru işareti olarak kaldı 10 dakikadır ne ünlem oluyor nede dolar???

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocam siz video istiyorsunuz ama bendeki durum biraz farklı. Sürekli ünlem alan kanalımda açılmıyor. Kanal abone kaynıyor mesele kendi kanalımıza atabilmek. Aynı videoyu başka kanallarda açabiliyorum.

@Serk@nYT hocam siz video istiyorsunuz ama bendeki durum biraz farklı. Sürekli ünlem alan kanalımda açılmıyor. Kanal abone kaynıyor mesele kendi kanalımıza atabilmek. Aynı videoyu başka kanallarda açabiliyorum.
Üstad baya bi arkadaş skypden forumdan video attı gerek yok şimdi sagolasın.

Arkadaşlar attıgınız videoların 100/60kısmını actım hatta 100/70 diyebilirim ama açılmayanlarda oldu.Halen değişik şeyler uyguluyorum işlenme süresi bekletiyor bakalım ne olacak.Zaten iş bilen Youtuber dostlar kanaldan takıp ediyor bulmuşlar kanalı :)

KANAL LİNKİM : http://www.youtube.com/user/tvsortie

Yarında üstüne düşerim bu işin az dinlenecegim işlenmesi 30 dk dır bekleyen videolar var halem işlenme bitmedi.Ayrıca kullandıgım program ve programları neler yaptıgımıda detaylı olarak ozel bir kategoride yazarım sizler için.işe yaradı çogu içerikde ama olmayanlarda oldu daha derine inmek lazım artık onada yarın uğraşırız.

Üstad baya bi arkadaş skypden forumdan video attı gerek yok şimdi sagolasın.

Arkadaşlar attıgınız videoların 100/60kısmını actım hatta 100/70 diyebilirim ama açılmayanlarda oldu.Halen değişik şeyler uyguluyorum işlenme süresi bekletiyor bakalım ne olacak.Zaten iş bilen Youtuber dostlar kanaldan takıp ediyor bulmuşlar kanalı :)

Abi her şeyi geçtik de neden 12 :D O da işin içinde bir etken değil di mi fantezi yani :D Yoksa 301 gibi başka bir Youtube fantezisi mi :D

Çizgi film atan bi arkadaşım vardı onunkş geçti ama oda farklı bir deneme ile geçti.Onunda dogrulugunu test etmek için yeni videolar attım ama halen işlenmedi işlensin bi artık bakarız kanala yarın para kazanmalarını acarız ünlememi düşecek yoksa açılacakmı digeri gibi görürüz.

hocam özel olarak paylaşıcam demişiniz ama bi mesaj engeli koymasanız sevinirim, 3-4 saattir konudayım f5 tuşu çöktü artık :D online durumuna bakarsanız daha iyi olur bence, 3 aydır hergün forumdayım

Yarında üstüne düşerim bu işin az dinlenecegim işlenmesi 30 dk dır bekleyen videolar var halem işlenme bitmedi.Ayrıca kullandıgım program ve programları neler yaptıgımıda detaylı olarak ozel bir kategoride yazarım sizler için.işe yaradı çogu içerikde ama olmayanlarda oldu daha derine inmek lazım artık onada yarın uğraşırız.

Abi ben de bir yöntem buldum sanırım yakamadığın videoları mümkünse bana gönderebilir misin bir de ben deneyeyim

Yarında üstüne düşerim bu işin az dinlenecegim işlenmesi 30 dk dır bekleyen videolar var halem işlenme bitmedi.Ayrıca kullandıgım program ve programları neler yaptıgımıda detaylı olarak ozel bir kategoride yazarım sizler için.işe yaradı çogu içerikde ama olmayanlarda oldu daha derine inmek lazım artık onada yarın uğraşırız.[/QUOTE]

Patron eline, emeğine saglık, merakla çalışmalarım neticelerini bekliyorum.İyi istirahatler...

Abi ben de bir yöntem buldum sanırım yakamadığın videoları mümkünse bana gönderebilir misin bir de ben deneyeyim
O yolladım üstad az da sen dene bakalım inşallah olur sende..Ben az dinleneyim uyku bastı iyice.. :) Yarın yine bu işle ugraşalım 3-4 kişi toplanıp skypde fikirlerimizi ortaya dökerek tek tek uygulayalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri