Ankara'da Askeri Araçlara Saldırı

Allah rahmet eylesin... Facebook ve twitter ulaşım da kesildi sanırım

1 saate kadar youtube yasağı da gelir. her zaman ki klişe işte, yine 1 hafta bizi ekmeğimizden ederler. 1 hafta sonra gene açarlar.

- hükümet terörü kınar
- haber özgürlüğümüz kısıtlanır
- twitter'da #terörülanetliyoruz hashtag'i açılır
- sosyal medya yasaklanır
- 1 hafta sonra bunlar hiç yaşanmamış gibi herşey normale döner.

Son düzenleme:
kannaları gezerken gördüm halk tv de açık açık patlama yeri otobüsler gosteriliyor nasıl yasak var

En son ne zaman lanetlemiştik terörü Ankara Garı patlamasında mı ? tam lanetlenmemiş demek ki o zaman devam..

Tabi istihbarat zafiyeti olur; mit işinden başka herşeyi yapıyo şu an, istihbarat cumhurbaşkanına hakaret edenlerin peşinde ülke yanmış yıkılmış farketmez

Ölenlerin mekanı cennet olsun . Yaralılar Allah şifa versin . Sosyal medya çok yavaşladı facebooka giriş yapamıyorum

Artık öyle bir noktaya geldik ki evden çıkarken helallik alıyoruz. O an patlama noktasının alt caddesindeydim. Ülkeyi bu hale getirenler, gelmesine yardaklık edenler bir gün elbet cezalandırılacaklardır. Elbet bir gün terör bu ülkeden defolup gidecektir. Ayrıca gar patlamasında Ankara merkez patlıyor herkes diyen şeref yoksunları umarım bu patlama ile insanlıklarından utanmışlardır.
Not: Şahsi fikrim pkk ya da ışid üstlenmeyecek. Farklı bir örgüt olabilir altında. Tahminim mlkp olduğu yönündedir.

hay lanet girsin teröre nedir bu çektiğimiz!

İhbar ya da nokta istihbaratı yoksa bu tür 'bombalı araç saldırısını' engelleme şansınız neredeyse yok hele ki bir çok terör örgütünün Türkiye'yi hedef aldığı böyle bir zamanda.

Elinde bir kalıp C4 var diyelim, burdan çıksan Ankara, İstanbul'a kadar detaylı kontrol'e girmeden belkide geçersin. Ha sık kontrol yapsalar ondan şikayet edersin.

Arkadaşlar bizim şuan yapmamız gereken; bütün olup bu terör fırsatçılarına karşı koymak.

Artık öyle bir noktaya geldik ki evden çıkarken helallik alıyoruz. O an patlama noktasının alt caddesindeydim. Ülkeyi bu hale getirenler, gelmesine yardaklık edenler bir gün elbet cezalandırılacaklardır. Elbet bir gün terör bu ülkeden defolup gidecektir. Ayrıca gar patlamasında Ankara merkez patlıyor herkes diyen şeref yoksunları umarım bu patlama ile insanlıklarından utanmışlardır.
Not: Şahsi fikrim pkk ya da ışid üstlenmeyecek. Farklı bir örgüt olabilir altında. Tahminim mlkp olduğu yönündedir.

mlkp ypg pyd dhkpc pkk biz onların hepsine toptan PKK diyoruz.

Son düzenleme:
mlkp ypg pyd dhkpc pkk biz onların hepsine toptan PKK diyoruz.

Hocam hepsine terör örgütü diyebilirsiniz ama hepsine pkk diyemezsiniz. Sadece en başta şunu söyleyim pkk ve dhkpc birbirine tam zıt ve düşman örgütlerdir. En yakın olarak geçen sene gazi mahallesi olaylarında iki örgüt elemanları çatışmıştır.
Not: pkk, pyd, ypg, pjak gibi örgütler birbirinin uzantısıdır. Bunlara pkk demek çok da yanlış olmaz.
Bilgi hatasını düzeltmek istedim sadece. Altında farklı anlam aramayın lütfen.

Videoyu paylaşmama tepki koyuyorsunuz ama bunları paylaşacaksınız ki cümle alem bilsin bunların ne tür yaratık olduğunu. Tabi video da keşke sansür olsaydı ailesi , sevdikleri bu videoyu izleyince çok kötü olacaklardır . Onlar Türk askerinin yapmadığı bir şey hakkında tüm internet alemine yalan , iftira şeyler yayıyorlar . Kim bilir bu haberi bile ne çeşit bir şekilde kendi çıkarları uğrunda internete sunmuşlardır.

Bunlar dibimizde olan şeyler , böyle kişiler hep olacak diye koca bir terör örgütünü görmezden gelmek onların ekmeğine yağ sürmektir. Bu iğrençliği ne kadar çok izletirsen o kadar çok bunlara tepki koyan olacaktır. Şu terör örgütlerini çiçek , böcek , barış partisi olarak adlandıranlar var.

Son düzenleme:
pkk doguda tek basına saldırılar yapabılır ama pkk tek başına Ankaranın ortasında bu eylemı yapamaz İran ve Rusya destegı ve istihbaratı var.
Milletimizin bası sagolsun

Adım adım savaşa gidiyoruz bugün suriye sınırına 15 bin MEHMETÇİK daha gitti.Türkiyeyi savaşa nasıl sokacaklar adını ne koyacaklar bi o belli değil . Niye ve neden savaşa sürükleniyoruz anlamıyorum . Kimin için savaşacağız SURİYE halkı için mi ? Niye biz sürekli başka ülkeler adına savaşıyoruz ? KORE savaşı gibi.Kurtuluş savaşında hangi ülke bize yardım etti ve KİM bizimle birlikte savaştı ? Zenginler kaçacak yine ANADOLU EVLATLARI savaşacak öylemi ? Bu savaşı savunanlar ve olması için çaba gösterenler önden buyrun .
Kahrolsun Terorizm ve yandaslari !

12742002_10209150686711126_6255172190986852581_n.jpg

Savaşa adım adım sürüklendik Cebimizde akrep taşıdık...
En başta dedilerki Suriyeyi muhaliflerle yıkıcaz Türkiyeye karışma dediler geçen İŞİD militanlarına karışılmadı bu bir gerçek bir süre sonra eğit donat dediler buda yapıldı
Sonuçta PKK`ya kurşun sıkan dostumuzdur mantığı güdüldü bu ülkede ve İŞİD ile anılmaya başlandık Ben bunu kaldıramam ülkemin tarihsel onuruna yakaşmayan bişeydir İŞİD ve türkiye lan biz başka bakkaldan bişey alınca diğer bakkal görmesin diye saklaya saklaya eve götüren insanlardık. PKK hainlerine nasıl davranıyorsa İŞİD`ede aynısı davranılcak ne demek PKK`yla savaşan dosttur bizim çok sükür PKK`yada gücümüz yeter asalayada dünyayada ülkende 35 küsür milyon kürt ve alevi yaşıyor sen alevi ve kürt düşmanı İŞİD`e dostumsun dersen ülkendeki bir çok alevi ve kürt vatandaşı üzersin hemde İŞİD`in empreyalist bir kukla olduğunu bile bile dostum dersen bu ahlaksızlıktır... İŞİD ve PKK 2 terör örgütüne derhal türkiyede operasyon yapılmalıdır ezilcekse Terör belası böyle ezilir.. Bizim ülkemizin PKK`yı bitirmek için bir başka Terör örgütüne ihtiyacı yok Evel allah bitiririz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri