Ankara'da Askeri Araçlara Saldırı

Yazdıklarımı dikkatlice okumuyorsunuz.Bir yerde insanlar ölüyorsa orda güvenlik açığı vardır.Buna mazeret üretemezsiniz.
Niye Zayıflık Olsun ? Bugun Hangi Şehit Ailesinin Evine Gitseniz İdam İster . Adam Kalkacak Vatana İhanet Edicek, Vatanı Bölmeye Kalkıca , Askere Polise Ateş Edicek, Eziliyorum Ben Ayağına Ezecek , Açık Açık Teröre Destek Vericek Sonra Susup Oturucazmı Yada Hapise Atıp Keyfine Bakıp Yaşamasını İzlicez Bumudur Yani . Osmanlıda İslam Tarihin Hırsızlık Vatana İhanet Neden Azdır Bilirmisiniz Çünkü Şeriat Vardır Kısasa Kısasdır Vatana İhanetmi Asıcaksın Bak Bakbakalım Ekmeğini Yediği Suyunu İçtiği Yaşadığı Ülkesine Bir Daha İhanet Eden Olucakmı ...

Şehit olanlara Allah'tan rahmet dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor malesef. Abim şuanda Hakkari'de Komando normalde 15 gün sonra izine geleceklerdi ama bu olaylardan dolayı "Olağanüstü hâl" ilan ettiler. Elleri tetikte haber bekliyorlar ve sürekli operasyona çıkıyorlar. Allah bütün askerlerimizi, polislerimizi, vatanımızı seven herkesi korusun. Gerçekten zor durumlardan geçiyoruz. Şuanda öyle bir durumdayız ki, hergün uyandığımda abimden birdaha haber alamayacağımı düşünürek yaşıyorum ve hergün dua ediyorum. İnşallah bu terör olaylarından kurtulur ve huzura kavuşuruz...

Başımız sağolsun ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Tarih boyunca Türk Milleti bu gibi zor durumların üstesinden geldi ve yine gelecektir.

Fail belli oldu suriye uruklu
Bir kesime göre İŞİD`li
Bir başka kesime göre YPG`li
Gene bir kesime göre suriye uyruklu Sunni
Gene Bir kesime Göre suriye uyruklu alevi
Gene bir kesime Göre Suriye uyruklu kürt
Salih Necar
Salih

Bana göre olay gayet açık.Ne zaman birilerinin canını sıksak anında karşılığını ülkemizdeki terör örgütü maşalarıyla veriyorlar.Hatırlayın YPG ye top atışları olduğunda hemen koalisyon güçleri ayağa kalktı Ypg'ye top atışını durdurun diye demeç üstüne demeç verdiler.Türkiye de geri adım atmayınca ya dediğimizi yaparsınız ya da sizi terörle sınarız mesajı verdiler.Ne zaman önemli bir olay olsa ülkemizdeki karşılığı terör oluyor.Geçmişi bi inceleyin ne demek istediğimi anlarsınız.Sıradan bir vatandaş olarak düşüncelerim bunlar.Ölenlerimize ve şehitlerimize Allah'tan rahmet , yakınlarına da sabırlar diliyorum.

Benim düşüncem daha farklı İŞİD ciddi anlamda büyük kayıplar verdi tel fırat azez bunlar düştü zaten Ellerinde bir rakka kaldı rakkada düşerse İŞİD tamamen biter. Tek sığınakları türkiye Türkiye YPG yi vurucak geriletecek İŞİD zaman ve alan kazanıcak bu saldırı buram buram İŞİD kokuyor başka bir alternatif göremiyorum...
Ülkemde normal olarak kürt,alevi,sunni düşmanlığı için kim neyden nefret ediyorsa öyle diyorr milliyetcilere göre suriyeli kürt akp düşmanlarına göre İŞİD ci AKP lilere göre suriye uyruklu beşerci Alevi yani kim neye inanmak istiyorsa onu söyluyor..
Gerçek şu 28 insanımız öldü

Hayatini kaybedenlere rahmet, yaralilara sifalar diliyorum.

Gectigimiz 5-6 sene boyunca hem yurticince, hem yurtdisinda yaptiklarimiz cercevesinde, ben bugunlerin iyi gunlerimiz oldugunu, gelecek gunlerde ve yillarda daha kanli ve belali gunlerin bizleri bekledigini dusunuyorum.

Her ekilen ekinin bir gun urunu alinir, ne kadar cok ekin ekerseniz o kadar cok urun alirsin.
Bir de o ekini gubreyle beslediniz mi, aldiginiz urun ambarinizi doldurur ve tasar da.
Turkiye'nin durumu da bunun gibi iste.

Ama umarim yanilan ben ve benim gibi dusunenler olur ve cok guzel gunler goruruz.

Hayatını kaybedenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum tüm akrabalarım ankarada yaşıyor ve kimseden haber alamıyorum. Koskoca ülkenin başkentinde hiç mi kim girdi kim çıktı araştırılamaz. Yarın bir gün bizide patlatırlar sonra birde kınarlar 10 dakika şehit oluruz ...

Türkiye'nin başkenti Ankara'da ve Meclis'e 200 metre mesafede böyle üzücü vahim bir olayı gerçekleştirenleri ve bu olaya sebeb olan kim varsa LANETLİYORUM! Hayatlarını kaybeden şehitlerimize ve diğer vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Hayatını kaybedenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum tüm akrabalarım ankarada yaşıyor ve kimseden haber alamıyorum. Koskoca ülkenin başkentinde hiç mi kim girdi kim çıktı araştırılamaz. Yarın bir gün bizide patlatırlar sonra birde kınarlar 10 dakika şehit oluruz ...

Hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.

[MENTION=44869]Haribo[/MENTION] mesajın dikkatimi çekti kusura bakma, tüm akrabaların Ankara'da yaşıyor ve kimseden haber alamadığını söylüyorsun? Bunu biraz açabilir misin? Akrabaların hangi semtte yaşıyor? Akrabalarının tamamı askeri personel mi? veya Hava Kuvvetlerimizde çalışan Sivil memur mu? Veya patlama anında akrabalarının tamamı o saatte arabaları ile veya yaya olarak patlamanın olduğu yerden mi geçiyordu??

Son düzenleme:
Hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.

[MENTION=44869]Haribo[/MENTION] mesajın dikkatimi çekti kusura bakma, tüm akrabaların Ankara'da yaşıyor ve kimseden haber alamadığını söylüyorsun? Bunu biraz açabilir misin? Akrabaların hangi semtte yaşıyor? Akrabalarının tamamı askeri personel mi? veya Hava Kuvvetlerimizde çalışan Sivil memur mu? Veya patlama anında akrabalarının tamamı o saatte arabaları ile veya yaya olarak patlamanın olduğu yerden mi geçiyordu??

120 ye yakın akrabam yaşıyor hocam ankarada kuzenlerimle birlikte hepsi işinde gücünde okula giden insanlar merak ediyorum ama bir kaçını aradım fakat ulaşamadım korktum bende

120 ye yakın akrabam yaşıyor hocam ankarada kuzenlerimle birlikte hepsi işinde gücünde okula giden insanlar merak ediyorum ama bir kaçını aradım fakat ulaşamadım korktum bende

Hocam yorum yaparken rica ediyorum biraz ölçüp biçip tartıp öyle yorum yapmamız gerek. Senin yaptığın yorum alenen provokasyona giriyor belkide gençsin farkında değilsin. Bombanın patladığı nokta şuan bana 30 - 40 metre. Senin 120'ye yakın akrabanın Allah korusun zarar görebilmesi için en az 3-5 tanesinin o noktada olması gerekiyor ki bulunduğumuz bu noktada devlet kurumları ve bir iki askeri lojman dışında sivil yaşamın olduğu yani sivil halkın kaldığı bir nokta değil. Sivil halkın yaya ve araç ile geçiş güzergahı kimsenin bekleyeceği kalacağı bir nokta değil burası. Senin yukarıdaki yorumu yapabilmen için Allah korusun 120 Akrabanın tamamına ulaşamıyor olman lazım hocam. Bu yüzden bu sıkıntılı süreçte yorumlara biraz daha dikkat.

Son düzenleme:
Hocam yorum yaparken rica ediyorum biraz ölçüp biçip tartıp öyle yorum yapmamız gerek. Senin yaptığın yorum alenen provokasyona giriyor belkide gençsin farkında değilsin. Bombanın patladığı nokta şuan bana 30 - 40 metre. Senin 120'ye yakın akrabanın Allah korusun zarar görebilmesi için en az 3-5 tanesinin o noktada olması gerekiyor ki bulunduğumuz bu noktada devlet kurumları ve bir iki askeri lojman dışında sivil yaşamın olduğu yani sivil halkın kaldığı bir nokta değil. Sivil halkın yaya ve araç ile geçiş güzergahı kimsenin bekleyeceği kalacağı bir nokta değil burası. Senin yukarıdaki yorumu yapabilmen için Allah korusun 120 Akrabanın tamamına ulaşamıyor olman lazım hocam. Bu yüzden bu sıkıntılı süreçte yorumlara biraz daha dikkat.

Hocam bizim yaptığımız her şey provokasyona giriyor zaten devlet kurumları ve askeri lojmanın yakınında nasıl bomba patlayabiliyor desem yine provokasyon yapmış olacağım size göre o yüzden bir şey yazmıyorum...

Hocam bizim yaptığımız her şey provokasyona giriyor zaten devlet kurumları ve askeri lojmanın yakınında nasıl bomba patlayabiliyor desem yine provokasyon yapmış olacağım size göre o yüzden bir şey yazmıyorum...

Senden Akrabalarınla ilgili sağlıklı güzel haberler bekliyoruz. Ha bu arada 184 Sağlık Bakanlığı ücretsiz danışma hattını arayarak bilgi alabilirsin.

Son düzenleme:
Dışardaki düşmanlarla baş edilirde içeridekiler baş etmek dışardakilerden daha zor Allah yardımcımız olsun.

Şu dhkpc Savcı Mehmet Kirazı Şehit eden ********lerdi değil mi. pkkdan ne farkları var.

Ya hocam gerçekten anlamıyorum sizi. Ya okumuyorsunuz ya anlamıyorsunuz. Ben dhkpc terör örgütü değil demiyorum. Ben dhkpc ve pkk birbirine zıt örgütlerdir diyorum. Ama kime diyorum. Haklısınız hocam ne farkı var pkk'dan.

Ya hocam gerçekten anlamıyorum sizi. Ya okumuyorsunuz ya anlamıyorsunuz. Ben dhkpc terör örgütü değil demiyorum. Ben dhkpc ve pkk birbirine zıt örgütlerdir diyorum. Ama kime diyorum. Haklısınız hocam ne farkı var pkk'dan.

terör örgütü terör örgütüdür kimi savunuyon gevşek

Benim düşüncem daha farklı İŞİD ciddi anlamda büyük kayıplar verdi tel fırat azez bunlar düştü zaten Ellerinde bir rakka kaldı rakkada düşerse İŞİD tamamen biter. Tek sığınakları türkiye Türkiye YPG yi vurucak geriletecek İŞİD zaman ve alan kazanıcak bu saldırı buram buram İŞİD kokuyor başka bir alternatif göremiyorum...
Ülkemde normal olarak kürt,alevi,sunni düşmanlığı için kim neyden nefret ediyorsa öyle diyorr milliyetcilere göre suriyeli kürt akp düşmanlarına göre İŞİD ci AKP lilere göre suriye uyruklu beşerci Alevi yani kim neye inanmak istiyorsa onu söyluyor..
Gerçek şu 28 insanımız öldü
Ankara'daki saldırının faili Suriye kökenli, PKK ve YPG mensubu bir kişidir. Saldırının Türkiye içindeki bölücü terör örgütü üyeleri ve YPG mensubu bir kişinin birlikte gerçekleştirdiği ortaya çıkmıştır.

Öngörün yine yanlış çıktı ayrıca yazdığın mesaj yalanlarla dolu. Sanki biz ypgyi sadece iside yardım etmek için vuruyoruz gibi anlatmissin.yazıklar olsun sana.
Bu söylemlerin tamamen provokatif.

Suriye de hem abd hem rusya pyd denen terör örgütünün önünü açmak için sadece muhalifleri vuruyorlar. Isidi vuruyor yalanlarina inanmayin onlar zaten kendi adamlari tıpkı pydnin olduğu gibi. Amaç belli suriyenin kuzey bölgesini bu serefsizlere verip Türkiye sınırını komple pkk ile doldurmak. Türkiye o bölgede kendini sürekli tehdit edilir gibi görüp başka işlerle ugrasmamasini istiyorlar.
pkk da isidde abdnin köpeğidir.

D.bakırda aşayan bir ytpara üyesi olarak size tavsiyem hükümetin ağzından çıkan herşeyi %100 doğru görmeyin. A Parti , B parti mevzusu değil bu. Geçmişte diğer partiler iktidardaykende durum buydu şimdide bu. Ypg nin bu eylemi ÖZELLİKTE bu zaman zarfında yapması hiç ama hiç mantıklı değil. Pkk bu tarz eylemleri yaptı , yapıyor ve üstleniyor. Çünkü tabanını bu tarz eylemlerle koruyor ve örgüte yeni üyeler kazandırıyor. Rusya Ypg nin yanında, Esad şimdilikte olsa yanlarında, ABD Esad ve Rusyaya nazaran daha az görünür bir şekilde arka planda yanlarında. Türkiye ısrarla Terör örgütü olarak ABD ye Ypg yi kabullendirme ısrarında. Herkes kendi menfaati doğrultusunda durum almış. Bu zaman zarfında neden gelip kendilerini Net bi şekilde Terör örgütü olarak gösterecek bir eylem yapsınlar. Bu adamlar salakmı ? Hergün yabancı ajanslara biz Türkiye için tehtid değiliz diyen biri gelip Türkiyede bu eylemi yaparmı. Hadi diyelim yaptı evet bu eylemde Ypg nin parmağı var. O zaman daha tehlikeli neden derseniz kendilerinin dünya kamoyunda Terör örgütü olarak gösterecek bir eylem riskini alan bir akıl daha büyük hesapların peşindedir demektir.
Türkiyenin acilen 7 haziran öncesi duruma dönmesi gerekli. o Günleri bölge halkı olarak mumla arıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri